Toysdaily 玩具日報

查看: 5789|回復: 32

[詢問] sad貨...spiderman....好唔開心

唉....好耐沒買FIGURE玩,見係自己最喜歡GE蜘蛛俠,所以HT一出就去訂....算係第一批拿到的玩家.....點知自己大安指意....沒及時CHECK下...到今天先開出黎睇....點知...隻SPIDERMAN個心口隻蜘蛛有好明顯的膠水績,隻腳又有點問題....打去HT問...佢地話過左14日唔受理...最慘我依家連張單都唔見埋...我真係心急到....唉....好唔開心,我想問有沒大大的蜘蛛俠是沒問題,不用拿去換,又有張14日內的單...可以幫幫我這個可憐人.....萬分感激.....
而家買HT figure一定要盡快開盒check,希望有人幫到你
是阿....我之前之所以唔再玩FIGURE...就係因為我成日中SAD貨...中到我怕....沒念過一玩返又中....我想喊
冇買...幫你推下吧
Try emailing their customer service?
過左14日ge單我就有張
好難估喎:58:
第一批派咗成個月,
師兄又話好鐘意但遲成個月至開?
都好迷離下:?
尼隻我都冇入~:56:~推推
頭像被屏蔽
唉....好耐沒買FIGURE玩,見係自己最喜歡GE蜘蛛俠,所以HT一出就去訂....算係第一批拿到的玩家.....點知自己大 ...
fruitswai9 發表於 15-8-2011 07:46 PM

好明顯嗎? 如果唔係由得佢吧, 跟本好少係零缺點.
你中摜sad貨都唔即check? 但我都唔係好理解,
好多人都係買咗唔會番屋企即攞出來過手引?
好鍾意.......成日中sad貨......但又唔開盒玩又唔開盒check?!
有d奇怪wor ......
買ht figure有14日時間比你搞 你都唔爭取 , 咁好難幫到你嫁wo
好明顯嗎? 如果唔係由得佢吧, 跟本好少係零缺點.
你中摜sad貨都唔即check? 但我都唔係好理解,
好多 ...
BigOil 發表於 15-8-2011 08:52 PM

真係要盡快check:52:
下次H記的貨記得去SideShow買, 不高興就把figure手腳折斷拍照給SS查證後, 他們會再送你一隻全新貨, SS售後服 ...
Wonderland 發表於 15-8-2011 20:46

SS訂, 遲幾個月先收到外, 定價本身又比香港貴, 要係+郵費都要幾舊啦 :?

住係香港既話香港又唔係無得訂, 正常都唔會走去海外訂啦卦.
冇計,買佢D野預咗咁,你最後都要自己FIX,整唔到就要平放咗佢再入過隻,小弟都試過。。