Toysdaily 玩具日報

查看: 19859|回復: 30

[新品消息] 火鳳燎原張飛翼德珍藏十二吋火鳳人偶

為慶祝東立出版社二十週年及旗下火熱漫畫“火鳳燎原”即將踏入第五十期,東立與FEVER PLAY 決定攜手打造一套”絕對限定,絕對珍藏“的十二吋火鳳人偶,回饋讀者及玩家多年的支持及期待,而首發角色更會是形象鮮明,取敵首級如探囊取物的桃園畫師﹣張飛 ”翼德“!整套翼德人偶由專業人偶師及精品設計師度身打造,並由作者陳某監修,更邀得小說作者王貽興為其編寫”翼德決戰長板玻“之小說外傳,相信必定能令讀者感受到”翼德“於長板玻之戰中那萬夫莫敵之氣勢!

是次首發的翼德人偶分為珍藏版及動漫節限定版,而當中動漫節限定版更是”超限量“打造,除珍藏版之內容外,更附送作者陳某親繪之長板玻戰場景品及地台,和王貽興合簽的証書,外盒更配有桃園畫師以血作畫之滴血效果,氣勢磅礡!勾起一幕又一幕火鳳的經典大戰,著實令各火鳳迷及收藏家愛不釋手!

人偶圖片於2013年5月8日後發佈

呢個有興.............
有冇呂布..........
火鳳都出1:6!!!{:1_221:}{:1_221:}
火鳳都出1:6!!!
EDMONDLUN 發表於 26-4-2013 03:59 PM

N年前已經出過呂布了
回復 6# 不肖生
係唁,之前出過了..........{:1_236:}
出多次新版就好~:shy:
想佢出呂布+赤兔~
如果出埋其他覺色就好,得一隻唔知想點
花面貓          :x:x:x
出埋八奇就好了~ 八隻一字型排開應該好型!
未有版睇?{:1_203:}
回復 11# edward_leung

但係老八好似未出場。
以今日大家對12吋既要求,呢隻算把啦......
終於都有人再挑戰火鳳啦∼上次個隻呂布唔係好得都要收我四百財:63:,不過火鳳淨係得漫畫又確係好難做,畫功次次唔一樣都唔知點搞頭彫。。。希望今次唔好令我失望啦:67:,呢輪對厭咗d 鬼佬英雄∼有隻土炮玩下都好∼支持∼{:1_208:}