Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] [價錢帖] 野可以亂食,炸兩唔可以亂做!(Robot魂 Zaku)

玩隻驚爆先!
常威 發表於 17-8-2011 11:55 AM

:@係喎......完全唔記得咗
冇呀!你都未送!
常威 發表於 17-8-2011 12:03 PM

去7-11買red bulls 啦:what:
大大後面kato同tomytec既大廈仲貴過一隻r魂渣古
大大後面kato同tomytec既大廈仲貴過一隻r魂渣古
SHOCKER 發表於 17-8-2011 12:28 PM

一dd啦!不過佢雖然銀碼貴,但係百搭!任何robot魂都可以拎出黎做背景,好駛好用!:71:

但係其他玩具就唔可以,所以佢有佢既價值!:64:
去7-11買red bulls 啦
Warmblood 發表於 17-8-2011 12:07 PM

red bulls 給你一對X!:71:
一dd啦 (講真....肉到赤呀)!不過佢雖然銀碼貴 (最平最矮個幢都過百...0101夠買2隻渣股呀),但係百搭 (雙羊..百搭....豬仔落搭...抵吔.) !任何robot魂都可以拎出黎做背景 (但又驚玩花law),好駛好用( but好貴)!

但係其但係其他玩具就唔可以,所以佢有佢既價值 (唯有咁同老婆講)
常威 發表於 17-8-2011 01:10 PM

:78:......明既
一dd啦!不過佢雖然銀碼貴,但係百搭!任何robot魂都可以拎出黎做背景,好駛好用!

但係其 ...

係啦!無人話唔比你買!買咗眯算羅!:78:
一dd啦!不過佢雖然銀碼貴,但係百搭!任何robot魂都可以拎出黎做背景,好駛好用!

但係其 ...
D建築物比例1:150真係唔錯,好多1:144既玩具模型都啱用
我都買左唔少:35:
一dd啦 (講真....肉到赤呀)!不過佢雖然銀碼貴 (最平最矮個幢都過百...0101夠買2隻渣股呀),但係百搭 (雙羊..百搭....豬仔落搭...抵吔.) !任何robot魂都可以拎出黎做背景 (但又驚玩花law),好駛好用( but好貴)!

但係其但係其他玩具就唔可以,所以佢有佢既價值 (唯有咁同老婆講)

......明既
Warmblood 發表於 17-8-2011 02:16 PM
:DD:DD
小弟得呢隻揸股可以愛黎抽水咋...

小弟得呢隻揸股可以愛黎抽水咋...
catcat 發表於 17-8-2011 04:25 PM

嘩~~~~~~靚到吖!:78:

但係其 ...

最重要個點,威大究竟敢唔敢講比老虎聽個價錢呢?
嘩~~~~~~靚到吖!
常威 發表於 17-8-2011 04:27 PM

威大~搞掂隻dom未?

小弟MK搜索中。:64:
威大~搞掂隻dom未?

小弟MK搜索中。
catcat 發表於 17-8-2011 04:30 PM

Scm dom?  煙士熊貓3隻做緊56X   比我買果陣貴左一魚
Scm! dom?  煙士熊貓3隻做緊56X   比我買果陣貴左一魚
dragonman 發表於 17-8-2011 05:42 PM

Thx大大:64:

其實屋企都好多大魔下,所以想揾隻散買。仍在找尋中...