Toysdaily 玩具日報

查看: 19418|回復: 123

[個人收藏] [價錢帖] 野可以亂食,炸兩唔可以亂做!(Robot魂 Zaku)

:43:

先報價,後故事!:64:

小弟肥趣摸頂價29x一入!甚麼小螞蟻18x同我行埋一邊!邊個夠我堅?:*

好!開始講故事!:78:

從前,響一個繁榮既城市!:)

一條唔濕但係好滑既街道!:51:

突然:@...................出現左一架九巴.....:78:

後面:Q..............竟然有架貨車......:78:

Suddenly,有個渣...渣...渣...古!:50:

佢一出黎就好似發左顛咁!:Q

仲不停踩架巴士!好似好好玩咁!:no:

就係呢個時候,我地正義既膠....唔係....係高達出場啦!:)
渣...渣...渣...古:「膠....唔係....係高達?你黎做炸兩呀?」:67:

膠....唔係....係高達:「冇錯!我要救黎民百姓於水深火熱!快d拎開隻腳!」:!

渣...渣...渣...古:「頂得住我個膊頭先講啦!接招啦!」:*

說時遲,那時快,膠....唔係....係高達就咁應聲倒地,毫不威風!

渣...渣...渣...古:「食我既豆豆槍啦!哈~~~~~~~」:34:

膠....唔係....係高達竟然駛出絕招...........「我閃!」:43:

渣...渣...渣...古:「冇膽鬼,竟然走?」:45:

膠....唔係....係高達:「我知你實追黎,等我擋定先!」:p

渣...渣...渣...古:「擋吖哪?擋吖哪?擋吖哪?」:*

渣...渣...渣...古連踢幾野之後,似是強弓之末,豈料渣...渣...渣...古竟然轉身來一個side kick!即時將膠....唔係....係高達再次擊倒!:38:

膠....唔係....係高達中正面門!即時應聲彈開,輸到剩番七個一皮!:38:

渣...渣...渣...古:「哈~哈~哈~!細丫佬,等我話你聽啦,正所謂...論武功,俗世中不知邊個高!或者,絕招同藏二路呀!哈~哈~哈~!」

完!:64:

有請今期既主角......渣...渣...渣...古!:)

Robot魂系列!可動強,武器多!只要滲左線,同HG不惶多樣!而且唔駛砌,乾手淨腳!:71:

因為比例接近1/144,同KATO/tomytec既1/150大廈,真係幾夾!所以好多故事都可能響呢個城市發生!:43:

多謝收睇!:64:
一條唔濕但係好滑既街道:DD:DD
劃左線係醒d啵!

如果你買多兩隻$18X,平均一隻都係$21X

快快去溝淡啦!:64:
先報價,後故事!

小弟肥趣摸頂價29x一入!甚麼小螞蟻1 ...
常威 發表於 15-8-2011 17:39

妹仔大過主人婆!!:66:
滲左線確係型!

膠...唔係....高達慘敗嘅劇場確係正!

不過全武裝就外型一般姐,笨大嘅再設定有d多餘。

仲有,唔落寶貼企到嗎?(企到真神奇,要入多幾隻)

滲左線確係型!

膠...唔係....高達慘敗嘅劇場確係正!

不過全武裝就外型一般姐,笨大嘅再 ...
catcat 發表於 15-8-2011 06:26 PM

呢隻大力綠神balance好好!以上任何pose都冇用過補貼丶stand丶ps技術!認真新奇好玩又開心!

我都好鍾意高達慘敗!自護萬歲!:71:

玩野呀!日本街走條九巴!:*
好背景! :71:
字字字字
新野幾時都係最強...............
點解要膠.....高達........:x
十卜威兄 :)
個劇場好得意呀 :)
玩野呀!日本街走條九巴!
Panzer 發表於 15-8-2011 07:16 PM

九巴服務,無遠弗屆!:43:
同堆背景大廈比,呢隻29x渣古只係一碟豉油:(:(:(
全新渣古故事
正:$
好正呀
D圖同文字都係:71: