Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] [價錢帖] 野可以亂食,炸兩唔可以亂做!(Robot魂 Zaku)

wait for chapter 2 :71:
i bought zaku @WC 188 for 21x  today
岩岩就係小螞蟻收左隻綠巨人 :34:
但俾朋友你既影響睇黎都要入支滲線筆喇...
經常留意到朋友你既玩帖 亦深知在下自己既財力有限
但也斗膽一問 場景詳細希望 :sad:
最後感謝朋友既創意分享
呢隻大力綠神balance好好!以上任何pose都冇用過補貼丶stand丶ps技術!認真新奇好玩又開 ...
常威 發表於 15-8-2011 07:13 PM

:@新奇好玩又開心咁強!

一次過滿足三個願望喎~ 咁真係要入多幾隻溝淡佢至得。:43:

Zeon rules!!!

輕輕璧鬆小故事,一家老少最咸宜

喜見渣古威番次,高達呢舖真係屎
劃左線係醒d啵!

如果你買多兩隻$18X,平均一隻都係$21X

快快去溝淡啦!
呂品器 發表於 15-8-2011 18:10

不能認同更多:71:
18x :Q
個場景好夾
街道好正!~~~~~~~~好有FEEL
岩岩就係小螞蟻收左隻綠巨人
但俾朋友你既影響睇黎都要入支滲線筆喇...
經常留意到朋友你既玩帖 亦深 ...
dueldoll 發表於 15-8-2011 10:10 PM

既然你咁堅持,咁好啦!你唯有去收pm啦!:38:
大大既成條街,D建築物更正更吸引:handshake:
c兄拍得好,睇到笑左
正呀:71:
量產! :75: 量產! :75:
大力綠神:水??係要咁樣抽既!!:34:
感謝朋友既詳細回覆 見習生唔能夠pm只好再次係呢度表達謝意

查過一下兩個系列既產品, 見到鐵路等擺設, 回憶起小時候好似係ssp定mk有一間玩具店
裡面中間有個好大既場景 裡面有電動蒸氣火車自己係度行 又有山洞駛入去 擺設有d似而家賣
樓果d模型咁 唔知各位玩友們有冇咁既印象呢 :42: (有點離題w
大力綠神:水??係要咁樣抽既!!
sundaydriver 發表於 16-8-2011 12:41 AM

俾個波佢托起當大力神杯咁la :66: