Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Fewture EX Repaint Black Getter

如果出帝皇萬能俠ex就好呀
iamfinethankuuu 發表於 20-8-2011 10:10 AM

但有牙咁點....:(
但有牙咁點....
高機動型黑百合 發表於 20-8-2011 10:58 PM

如果佢真係出,有牙都會入
如果佢真係出,有牙都會入
kenneth35 發表於 21-8-2011 09:15 AM

睇下到時咩環境...:67:   
都唔係佐滕手稿設計了....
Pal.......... replied already...............
Douglas.M.Saint 發表於 20-8-2011 06:26 PM

哈....收到了德哥:DD
Haha, I think you should be very young~
ToyKnife 發表於 20-8-2011 08:07 PM

哈..師兄..梗係唔係啦...不過好似無乜impression喎....我記憶中好似只係得真三一係最final.....但大師手稿有新三一嗎??
係小弟POST 過, 條LINK 如下:

D草圖其實都N年前架啦...
Raymond 發表於 20-8-2011 10:01 PM

哈...見到了師兄!謝謝!!
但有牙咁點....
高機動型黑百合 發表於 20-8-2011 10:58 PM

真係出...照入啦!!
Like Bro. D.M.S said, those designs already posted few months ago, other brothers can search sea ...
ToyKnife 發表於 20-8-2011 08:10 PM

Wah:43:.............if Dragon 1 really released, which should be my first EX robot.......but I guess not much chance to release it lu:67:
Wah.............if Dragon 1 really released, which should be my first EX robot.......but I gue ...
CombattraV 發表於 21-8-2011 03:27 PM

dragon係咪即係新三一???

要睇佢出成點喇......放心啦超力兄..我覺得佢出硬..不過唔知要攪幾耐咋...:(
我都已經訂左:43:
今日係深水埗精x訂咗我人生弟一隻ex
dragon係咪即係新三一???

要睇佢出成點喇......放心啦超力兄..我覺得佢出硬..不過唔知要攪幾耐 ...
iamfinethankuuu 發表於 21-8-2011 03:29 PM

之前4隻"無敵飛天俠"已有樣辦......如今冇晒消息!
請問9/F截訂未? 有無個邊電話...

因港島依邊唔收訂啦... :70:
請問9/F截訂未? 有無個邊電話...

因港島依邊唔收訂啦...
spreroy 發表於 24-8-2011 05:55 PM

應該仲有...直接上去訂啦...