Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Fewture EX Repaint Black Getter

may go to pre-order at 9.f
唔知25号後才訂.會不會太遲?
唔知25号後才訂.會不會太遲?
frankfung 發表於 15-8-2011 06:31 PM

受訂至到9月30日
http://artstorm.co.jp/exgokin_bl ... ode_repaintver.html
我記得真三一好似1箱2隻.......
黑三一唔知了
9樓訂早去好,一陣遲又加價,佢都係衰的,只係佢係代理,佢實有貨俾你
回復  gekigoke
好似一箱四隻
foxhound 發表於 15-8-2011 12:37 PM

上次真三一好似一箱2隻 :45:   
我記得真三一好似1箱2隻.......
黑三一唔知了
9樓訂早去好,一陣遲又加價,佢都係衰的,只係佢係代理,佢實有 ...
kenneth35 發表於 15-8-2011 08:02 PM

佢都係衰的
agree:74:   
我建議直接去信和9/F代理到訂安全D, 起碼一定畀到貨先, 上次真三一, 同ELXXX入行貨, CUT到
redfish 發表於 15-8-2011 01:09 PM

去信和9/F代理到訂一定安全D:^
死, 我去左蕉人度訂.
bad-aries 發表於 15-8-2011 01:13 PM

go 9/F buy 1 more:DD
頭像被屏蔽
佢都係衰的
agree
高機動型黑百合 發表於 15-8-2011 09:22 PM

反而我覺得今次隻黑三一炒唔起,一來個個都去訂,二來個價又唔算好過份
同埋上次係的人後追真三一先炒得起
今次隻黑三一個個都知同想訂,個價唔會好似之前咁咁過份
即管睇下個的炒家有冇機會仆直都好
回復 346# kenneth35

大帝翻版一樣,又爆一次,不過今次成本高左!
甘講啦, 短線好難炒, 不過長線都應該OK的, 最少吾會蝕, 例子有柔王丸, 最平900, 而家OVER 2K全新, 我玩到殘只2手都1600走到,
回復  kenneth35
之前炒黑三一個班就慘啦  畀人簡都買新版
foxhound 發表於 16-8-2011 08:55 AM

純炒家無心玩就的確慘
但我作為玩家, 覺得配色上新呢隻同舊個隻無得比
加埋佐藤拓簽名, 隻舊版真係超掂
回復 350# luciferdark

雖然我都有舊版, 但我主觀認為新版隻配色靚D, 同有得換件可以當兩隻玩.....抵夾正!:$
紀念性的話.佐藤拓簽名..呢個簽名真係唔少得..但如有得選擇的話..想要永井豪簽名多d..佐藤先生仙遊左只係為呢隻三一多一個賣點同多一個傳奇矣.