Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Fewture EX Repaint Black Getter

同意9F 阿伯真係老奸巨,我一個人取真三一,我話check貨想睇下有冇掉色,佢好大聲話就算係都冇得換,仲 ...
Strawberry 發表於 13-8-2011 11:06 PM

Shixxt
Just ordered black 31 from the old guy
Hope he would better
Could we complain to japan???
Use citizen power hahahaha
今日問左一扭四眼哥哥...  問早訂有冇得平返變$28XX... :(

佢話而家又貴返喇,因為代理唔比佢地賣咁平...
回復 306# 呂品器

$28XX for one toy, it is not 'cheap' at all... time has changed. :42:
如果係超仁買  隻三一有問題  係咪掉色  就有得換呢?
foxhound 發表於 14-8-2011 12:57 AM

耍睇下 serious or not
呢隻野的qc預左唔好,好睇彩數,只係好似真三一咁,我個隻都有的問題,但自己接受到咪算
大把玩具都有問題有的都一樣無得換都係咁,我拿真三一個時佢都話係無得check,有咩問題成隻拿返去,佢話廠拿成隻拿返去整.又無講其他.....

同埋食得咸魚抵得渴,鍾意呢隻,自己接受到咪買,接受唔到咪唔好買,而家所有玩具都海鮮價咁
你可以鬧得幾多間.......
呢隻野的qc預左唔好,好睇彩數,只係好似真三一咁,我個隻都有的問題,但自己接受到咪算
大把玩具都有問題有的 ...
kenneth35 發表於 14-8-2011 10:32 AM

總之就佢講哂啦..因為佢係代理
回復  呂品器

$28XX for one toy, it is not 'cheap' at all... time has changed.
Macross長谷有洋 發表於 14-8-2011 03:12 AM

其實都係真係貴呀, 不過呢隻真係想擁有好耐, 加上ex合金最低限度都一兩年先一隻, 冇咁傷..
其實有得返廠整.,也可接受,有冇大大試過?
總之就佢講哂啦..因為佢係代理
iamfinethankuuu 發表於 14-8-2011 10:52 AM

我深信的鋪頭實唔會同人講話我要食深的...所以加你價
一定會搵的借口出黎,咪賴落代理到,到代理要食得深的咪又賴日元高企一樣
佢地實有理由,所以唔到最後拿貨個時個價都唔好信
回復 313# kenneth35

星期五先見到九樓阿伯你超人店到,同超人店D人(唔識0個個係邊個)講數..
回復  kenneth35

星期五先見到九樓阿伯你超人店到,同超人店D人(唔識0個個係邊個)講數..
juwan 發表於 14-8-2011 04:34 PM

講咩數?:45:   
我深信的鋪頭實唔會同人講話我要食深的...所以加你價
一定會搵的借口出黎,咪賴落代理到,到代理要食得深 ...
kenneth35 發表於 14-8-2011 04:12 PM

都不怕, 上次都無加.:38:   
回復  呂品器

$28XX for one toy, it is not 'cheap' at all... time has changed.
Macross長谷有洋 發表於 14-8-2011 03:12 AM

早幾年只要近千既,都要左諗右諗...

而家真係不知不覺買慣左...  人工幾年黎又只調整得十零個巴仙:42:
回復  kenneth35

juwan 發表於 14-8-2011 04:34 PM

之前真三一個時,我都有見過伯伯都有上超人都話要買返佢的真三一貨......
回復 315# 高機動型黑百合

好似供貨問題...