Toysdaily 玩具日報

樓主: williamhychan

[其他] Forza 4 - Exclusive Making of Series: Bernese Alps Track | OFFICIAL | HD

Autovista 開晒

Halo Warthog現身
williamhychan 發表於 28-10-2011 12:33 AM

可惜用唔到~~~~:79:
可惜用唔到~~~~
黑色三連敗 發表於 28-10-2011 11:56 AM

咪係!!齋睇無得玩:67:

另外Terry兄想要個架係 萬事得 2002 RX-7 Spirit R Type,和一般RX-7唔同
咪係!!齋睇無得玩

另外Terry兄想要個架係 萬事得 2002 RX-7 Spirit R Type,和一般RX-7唔同
williamhychan 發表於 28-10-2011 12:10 PM

係呀, 我就係想要呢部, 但唔知點先有, 除左o係forza3 import 過去,
拍賣場又超貴....:help:
咪係!!齋睇無得玩

williamhychan 發表於 28-10-2011 12:10 PM

完全唔識~~~~:60:
係呀, 我就係想要呢部, 但唔知點先有, 除左o係forza3 import 過去,
拍賣場又超貴....
moodyblues 發表於 28-10-2011 09:50 PM

可唔可以買 or dl~~~~:?
可唔可以買 or dl~~~~
黑色三連敗 發表於 29-10-2011 12:22 PM

開隻FM3.....玩到50LV..咪得law..:38:
開隻FM3.....玩到50LV..咪得law..
滴滴仔 發表於 31-10-2011 03:57 PM

賣左啦~~~有咁多時間~~~打雞扒好過 :45:
賣左啦~~~有咁多時間~~~打雞扒好過
黑色三連敗 發表於 31-10-2011 04:24 PM

隻FM3..我借你law ..:45:

:79:我好心...諗方法help你拿車...你重寸寸貢:56:

其二...你係打雞扒先好...:38:
回復 203# 滴滴仔

不過唔好話我口臭,我覺得o黎緊D 下載Package,可能有都唔奇!!
隻FM3..我借你law ..

我好心...諗方法help你拿車...你重寸寸貢

其二... ...
滴滴仔 發表於 31-10-2011 07:00 PM

您好少咁好人喎~~~:@
回復  滴滴仔

不過唔好話我口臭,我覺得o黎緊D 下載Package,可能有都唔奇!!
williamhychan 發表於 1-11-2011 09:59 AM

呢隻唔dl囉~~~~ :unhappy:
出了Download Package:36:

11月極速套件 (560 MS)

單買各(160 MS)

2013 Ford Focus ST

1992 GMC Typhoon

1957 Chevrolet Bel Air

2011 #2 Audi Sport Team Joest R15++ TDI

2011 Ferrari #62 Risi Competizione F458 Italia

2011 Audi RS3 Sportback

2011 Volkswagen Scirocco R 這款~~~ "免費":58:

2012 Aston Martin Virage

2012 Dodge Charger SRT8
出了Download Package

11月極速套件 (560 MS)

單買各(160 MS)

2013 Ford Focus ST

1 ...
williamhychan 發表於 2-11-2011 03:10 PM

太貴鳥~~~~:69:
威廉神~~~~您又破紀錄~~~~我放棄鳥 :49:

法拉咁貴~~~點先可以齊款~~~~:70:
威廉神~~~~您又破紀錄~~~~我放棄鳥

法拉咁貴~~~點先可以齊款~~~~
黑色三連敗 發表於 9-11-2011 08:36 AM

都係快你幾秒少少o者,你可以追到o既:58:

法拉成就(Disc 1 Ferrari)我都研究緊:36:
上官網睇車廠介紹(Ferrari)我懷疑係呢幾部

GTO
Testa Rossa
F50
Enzo
Californa
458 Italia
599 GTO

賺錢賣貴車一定要去跑"賽事清單"
車廠友好度到LV4(零件折扣100%),基本上等於唔駛錢買零件,其實已經幫你慳了金錢

所以點解我搏命升車廠友好度