Toysdaily 玩具日報

樓主: williamhychan

[其他] Forza 4 - Exclusive Making of Series: Bernese Alps Track | OFFICIAL | HD

係咪架架車都靚?定係好似GT5咁,只有200架車係仔細畫?
係咪架架車都靚?定係好似GT5咁,只有200架車係仔細畫?
mushroom 發表於 15-10-2011 09:52 AM

呢個~~~~其實我唔識分架~~~~不過玩左咁耐都幾靚~~~~太details就冇研究 :(
"噗~"(笑) forza做乜要跟gt整到一d車靚d, 一d又求求期?
forza 啦, 我以前都係gt死忠, 但掂過forza3 之後冇再諗gt
黎到forza4 , 單單係 top gear 主持 jeremy 把聲......愛車之人無法抗拒
http://www.youtube.com/watch?v=SAF6Ln4BfKU
我找不到有字幕版, 知佢講乜你會超熱血
"噗~"(笑) forza做乜要跟gt整到一d車靚d, 一d又求求期?
forza 啦, 我以前都係gt死忠, 但掂過forza3 之後冇 ...
Viper 發表於 16-10-2011 02:55 PM

又真係好正!for you to explore.....

另外我都鐘意法拉利。

不過我都想聽土屋圭市:34:
forza 啦, 我以前都係gt死忠, 但掂過forza3 之後冇 ...
Viper 發表於 16-10-2011 02:55 PM

個op真係正~~~~不過估唔到把磁性聲係名人黎~~~~:$
個op真係正~~~~不過估唔到把磁性聲係名人黎~~~~
黑色三連敗 發表於 17-10-2011 09:35 AM

你冇睇過TG 咩:?............
又真係好正!for you to explore.....

另外我都鐘意法拉利。

不過我都想聽土屋圭市
mushroom 發表於 16-10-2011 09:02 PM

我地車隊多左新成員............welcome you :$ ( terry 兄 先righ :64:)

隊長: 3 link :$
副隊長: 威廉陳 :love:

terry 兄 幾時打雞扒 :*
我有白痴問題...我d 車相係where 找出來..

我用手拍copy Xbox  HDD...個photo folder .....我XDD.......冇相:(
我有白痴問題...我d 車相係where 找出來..

我用手拍copy Xbox  HDD...個photo folder .....我XDD....... ...
滴滴仔 發表於 17-10-2011 11:22 AM

你可以係forza官網DOWNLOAD
http://forzamotorsport.net/en-us/Default.aspx

用個gametag登記入會,之後入去"MY Forza"那行

裡面有得揀番先前UPLOAD的相片,之後你再DOWNLOAD番落電腦就OK

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
你可以係forza官網DOWNLOAD

用個gametag登記入會,之後入去"MY Forza"那行

裡面有得揀番先前 ...
williamhychan 發表於 17-10-2011 12:42 PM

thx :71:..........陣間upload 我架PK号先:34:
我地車隊多左新成員............welcome you  ( mushroom)

隊長: 3 link
副隊長: 威廉陳 :lo ...
滴滴仔 發表於 17-10-2011 11:21 AM

我無360呀.....:time:
我無360呀.....
mushroom 發表於 17-10-2011 02:54 PM

:Q ...........sorry Ching ..

我應錯人:64:
:35:...........老車一架

...........sorry Ching ..

我應錯人
滴滴仔 發表於 17-10-2011 14:56

你唔好見到m 字頭就以為係 terry 兄 :x
你唔好見到m 字頭就以為係 terry 兄
bbf1125 發表於 17-10-2011 05:07 PM

:no:..............我認錯左mushroom ching ..係terry tim :79:

餘Q死:(

再次同mushroom ching say sorry :64: