Toysdaily 玩具日報

樓主: williamhychan

[其他] Forza 4 - Exclusive Making of Series: Bernese Alps Track | OFFICIAL | HD

星期六晚賽事精華
williamhychan 發表於 23-10-2011 11:03 PM

我係白色car :$

我見到你地炒到上天...:34:
當時我 '嘩" 左:Q
邊個部車凌空飛起左~~~~~

您地d車部部都好鬼快~~~
黑色三連敗 發表於 24-10-2011 09:17 AM

:(..........邊場

我冇改車....除左架 i win perfect E190 老bez 外 :34:
就係因為呢個拉花同設計, 所以買左部360...
moodyblues 發表於 24-10-2011 11:48 AM

本身唔like 360...but 個拉花好正:71:
..........邊場

我冇改車....除左架 i win perfect E190 老bez 外
滴滴仔 發表於 24-10-2011 04:42 PM

我剩係記得K Car,可以跑贏部Hummer:34:
我剩係記得K Car,可以跑贏部Hummer
williamhychan 發表於 24-10-2011 04:54 PM

:Q .........我跟 3 link 用 Hummer
其實 k car 絕對win 到 Hummer ...Hummer後加速係快..
但我地玩個場勁多灣...k car 起步入灣 win 晒 :71:

威廉兄..下次玩Hummer 跑老秋 :71:
..........邊場

我冇改車....除左架 i win perfect E190 老bez 外
滴滴仔 發表於 24-10-2011 04:42 PM

冇改但點解可以咁快~~~關唔關車速問題~~~~:(
我剩係記得K Car,可以跑贏部Hummer
williamhychan 發表於 24-10-2011 04:54 PM

部Hammer真係~~~~慢到 :oh:
.........我跟 3 link 用 Hummer
其實 k car 絕對win 到 Hummer ...Hummer後加速係快..
但我地玩個 ...
滴滴仔 發表於 24-10-2011 05:52 PM

部野好大部~~~用平時我玩開個mode睇唔到前面d路~~~~:55:

回復 185# 滴滴仔

無問題!!Hummer VS Land Rover都好玩:34:

S Class以上快車,老秋落山好鬼辛苦!!唔可以車速去得太盡,否則....撞欄!撞欄!

都係A & B Class最鬼合適
回復  滴滴仔

無問題!!Hummer VS Land Rover都好玩

S Class以上快車,老秋落山好鬼辛苦!!唔可以 ...
williamhychan 發表於 25-10-2011 06:34 PM

點樣bid到獨角獸車~~~~~~~:help:
點樣bid到獨角獸車~~~~~~~
黑色三連敗 發表於 26-10-2011 08:56 PM

你講獨角獸獵人個成就??還是競投架車??

如果講成就!!
因為先前我FM3車手等級達LV50, 我開Forza 4時承繼FM3 Save就自動開成就

如果競投
你就放棄吧,天價!!

如果講成就!!
因為先前我FM3車手等級達LV50, 我開Forza 4 ...
williamhychan 發表於 27-10-2011 10:11 AM

我都好想要架RX-7 呀...:help:
Autovista 開晒

Halo Warthog現身:x

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

如果講成就!!
因為先前我FM3車手等級達LV50, 我開Forza 4 ...
williamhychan 發表於 27-10-2011 10:11 AM

我想開成就咋~~~咁睇黎冇可能啦 :oh:
我都好想要架RX-7 呀...
moodyblues 發表於 27-10-2011 12:15 PM

Mazda~~~:? 我用錢買左部~~~好似~~~因唔熟d名 :(