Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SIC 極魂 情報+分享討論區

請問各大大, 我最近開始想玩拉打.
SIC 比較貴;
SHF 係多款, 但好多都出限定, 又係好貴;
而極魂, 款式就少好多.
請問玩SIC / SHF 定係極魂好呢?
THANKS
我想問blade 隻手係唔係拎唔實把劍? 好似fing fing 下咁......
山治 發表於 7-8-2011 09:35 PM

Blade King form 仲鬆....直頭稱唔上係握劍手首:53:
所以我同有些人把肩甲改成在肩後面而不是在肩上面~
deaiglex 發表於 7-8-2011 10:16 PM

先前跟那位大大的貼改,可惜我不才…改衰咗...個肩甲後邊好薄, 裝唔入支椿...「爆皮」而出....:68:
極魂造型正同埋價錢平 可惜d 關節真係好易鬆..........我隻 555 軟腳 nega 電王就軟手.........
山治 發表於 7-8-2011 10:43 PM

我劍系個d全部軟腳........:59:
極魂造型正同埋價錢平 可惜d 關節真係好易鬆..........我隻 555 軟腳 nega 電王就軟手.........
山治 發表於 7-8-2011 10:43 PM

我也是呢........
SIC 比較貴;
而極魂, 款式就少 ...
mf_c2000 發表於 8-8-2011 01:20 AM

想當年我對這問題的結論就是極魂~
先前跟那位大大的貼改,可惜我不才…改衰咗...個肩甲後邊好薄, 裝唔入支椿...「爆皮」而出....:6 ...
fktuen 發表於 8-8-2011 02:45 AM

嘛...天元突破這東西也不是真的只有氣勢才可以的呢.....
想當年我對這問題的結論就是極魂~
deaiglex 發表於 8-8-2011 07:51 AM

Thanks~

但係點解呢?
因為平???
但係點解呢?
因為平???
mf_c2000 發表於 8-8-2011 08:46 AM

較平,較細小易收藏,較少限定 :78:
較平,較細小易收藏,較少限定
fktuen 發表於 8-8-2011 09:09 AM

Thanks~
希望 極魂快d 出 fang joker , skull , black 同影月喇.
呢幾隻係我特別喜歡
SIC 比較貴;
而極魂, 款式就少 ...
mf_c2000 發表於 8-8-2011 01:20 AM

如果想似返TV里面既造型就買SHF啦
new agito T form $12x @ causeway bay ship ship ~
S20081997 發表於 6-8-2011 20:38

吓!!FL話 $8( 咋喎!! :42:
嘛...天元突破這東西也不是真的只有氣勢才可以的呢.....
deaiglex 發表於 8-8-2011 07:52 AM

我唔係好明呀大大.....:help:
Thanks~
希望 極魂快d 出 fang joker , skull , black 同影月喇.
呢幾隻係我特別喜歡
mf_c2000 發表於 8-8-2011 10:05 AM

我都想呀~~~ :78:
回復 266# destiny

最慘0既係, 我鐘意0既,佢都出限定.
呢個就係金錢同款0既決擇.....:67: