Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SIC 極魂 情報+分享討論區

咁正
大約幾銀
sic極魂 發表於 7-8-2011 02:00 AM
king form not very special price
$6x only
but bad boy $7x a long time la
different only 1 coin
昨日重投極魂懷抱一入
wilford1281 發表於 6-8-2011 06:38 PM

Welcome to the club man!!! :77:
剑系列ge博頭可動好差注意.不過外形同様好令
gnx2 發表於 6-8-2011 07:14 PM

係啦,玩親都媽媽聲:70:
而家見到街價,呢幾隻真係一句︰「早買早享受,遲買平幾十」呀﹗﹗
0係「煙point」你知唔知度第一隻既 ...
多其 發表於 6-8-2011 08:36 PM

I've got 4 Hibiki in total. And 2 of them cost only $19 each...:78:
The price was once fallen so low in last year.
唔知幾時先肯出KUUGA:no:
唔知幾時先肯出KUUGA
msc09hck 發表於 7-8-2011 03:29 AM

Kuuga series has more than 10 of them....:44:
There goes another 1K....
回復 231# fktuen

D RISING FORM 仲有可能係限定:x
D RISING FORM 仲有可能係限定
msc09hck 發表於 7-8-2011 03:42 AM

經你講一講, 突然對儲齊極魂條路冇晒鬥志 :55:
回復  fktuen

D RISING FORM 仲有可能係限定
msc09hck 發表於 7-8-2011 03:42 AM

依家聽到限定呢兩個字真係喜怒交集!
小弟既極魂.......獻醜
差隻馬同兩部鐵馬.........其他等再版吧.........
是日精選 發表於 7-8-2011 01:27 AM

大大, 貴精不貴多呀, 唔駛客氣啦!
係啦,玩親都媽媽聲
fktuen 發表於 7-8-2011 03:25 AM

我試過整斷添...結果痴實左唔郁得
我試過整斷添...結果痴實左唔郁得
leah周 發表於 7-8-2011 12:01 PM

BLade肩甲我也斷了一邊~所以最後也是開個洞~剪條平時用來綑綁極魂的那種鐵線後放入去連起來就好了~
外形看起來差不多~而已可動也似乎強了點~?
BLade肩甲我也斷了一邊~所以最後也是開個洞~剪條平時用來綑綁極魂的那種鐵線後放入去連起來就好了~
外形 ...
deaiglex 發表於 7-8-2011 01:19 PM

:71:好方法喎 不過我唔識咁做,用模型膠水痴實算了:(
好方法喎 不過我唔識咁做,用模型膠水痴實算了
leah周 發表於 7-8-2011 01:22 PM
其實肩甲易整多了~不過要有手鑽才行~至少毛毛那雙手如法炮製後的成果就是......可動是更強了....不過不好看+不知可以支持多久.......?
極魂555 電單車和 加速型態 會否再版???