Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SIC 極魂 情報+分享討論區

無龍騎的朋友快D去呀老虎網度試下BID啦, 剛剛見到有數人放, 個價都OK,
之前我搵左好耐先搵到呢個價, 而家連 ...
kyostanley 發表於 8-8-2011 04:56 PM

尋日見頑童有100既龍騎同knight啦~有興趣既都可以去看看~?
555 兩隻變身版都入吾到...一係炒到3魚...
Templarpo 發表於 8-8-2011 07:12 PM

faiz通常都會炒起嘛~?
新亞極陀已入手:78:
黎緊希望追返555,龍騎,同電王:$
大家見到jack form 同格連係咩水位:?
大家見到jack form 同格連係咩水位
sic極魂 發表於 9-8-2011 12:19 AM

0.9魚定1.2魚. 因為都幾耐之前睇.唔太記得了.

其實mk邊度仲有極魂賣.
記得之前玩現時點有一間.
但好似冇左影咁.
大家見到jack form 同格連係咩水位
sic極魂 發表於 9-8-2011 12:19 AM

jack form插水,格連Keep住7草多D,兩隻加埋1.5魚到啦~
回復 300# deaiglex
回復 293# ping_ho
唔該~等我試下先~THX

其實我真系想問下有買龍騎ge大大認爲佢ge好玩之處比其他極魂好嗎?

因爲平成ge拉打主角我系得佢無買,又唔知入唔入埋好

各位大大比d意見我啦:77:
其實我真系想問下有買龍騎ge大大認爲佢ge好處系咩啊?

因爲平成ge拉打主角我系得佢無買,又 ...
gnx2 發表於 9-8-2011 02:17 PM

因為我係拉打死忠同覺得龍騎故事好至買,
唔一定要有好處ge,喜歡而又玩得開心就已經係好處啦~:71:
其實我真系想問下有買龍騎ge大大認爲佢ge好處系咩啊?

因爲平成ge拉打主角我系得佢無買,又 ...
gnx2 發表於 9-8-2011 02:17 PM

鍾意咪買囉
就算單純為collect them all 都冇咩所謂啦
一百幾十o者

買玩具都要講好處, 唔洗嘛
因為我係拉打死忠同覺得龍騎故事好至買,
唔一定要有好處ge,喜歡而又玩得開心就已經係好處啦~
Agent-Smith 發表於 9-8-2011 02:31 PM

正正系因爲佢唔系太令+價錢又同佢唔成正比所以先遲遲未入
鍾意咪買囉
就算單純為collect them all 都冇咩所謂啦
一百幾十o者

買玩具都要講好處, 唔洗嘛
davidki99 發表於 9-8-2011 02:36 PM

大大唔好誤會啊!我指ge好處意思系可動 外形過d啊.....
回復 295# deaiglex

但係SHF 0既比例係可以同其它 FIGMA 相對.
而極魂SIZE 比較細.
當然極魂 係SIC 0既縮細版, 佢0既外形點都型過 SHF
回復 299# deaiglex

其實我家已有好少0既 SIC, 同 SHF.
就正如師兄同其他師兄所講 SIC 易爛同貴.
所以唔係最鐘意都唔買.(我諗買埋黎緊0既 FANG JOKER + SKULL).
SHF 個價如果OK 都會買下.
極魂就仲未開始, 之前諗住買牙狼暗騎+轟天,
不過 SHF 開始出牙狼. 唔知買唔買好.
我諗 SHF一出, 都買 3魚左右....:31:
回復  deaiglex

其實我家已有好少0既 SIC, 同 SHF.
就正如師兄同其他師兄所講 SIC 易爛同貴.
所以 ...
mf_c2000 發表於 9-8-2011 04:44 PM
bro, m
I feel U need to think more before start one new series
coz U have many things to worry la
@ my case, coz of only buy what I love ,
no need to complete full series
so I no need to worry
according to price + love /no love is ok la