Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.76~~~全水棲系的力量~~~OOO Shauta Combo + Ridevendor Medal Set

不能变之汽水机????
ONEJUN 發表於 2-8-2011 08:31 PM
正是一件不可變的擺設~~~~~:DD
support.....good post always support ......
alex555 發表於 3-8-2011 09:04 AM
THX alex555 兄支持~~~~~~~~~:77:
隻 Ridevendor 好正
不過, 如果可以變埋車仲正
可惜...唔合乎笨大的經濟原則~
36韜 發表於 3-8-2011 09:14 AM
睇下幾時會出埋機車型態啦~~~~:67:
睇完some大ge e個post真係更+想買佢返屋企可惜無錢
YK_tung 發表於 3-8-2011 09:41 AM
多謝支持~~~~出咁多隻真係幾難入晒~~~:(
汽水機都幾過癮~~
thx share
toysng 發表於 3-8-2011 11:26 AM
Thx toysng 兄支持~~~~~~~:DD
唉....手臂的白色和雙腿的黑線真的是...
我寧願沒滲線讓我自己來好了...

那個汽水機果然很過份呢.. ...
手榴蛋包飯 發表於 3-8-2011 04:54 PM
手榴兄又係不滿那部汽水機的精細度嗎~~~不能變型至少也給玩家一點值的感覺嘛~~~:o
好詳細~多謝分享:77:
还是EX好些~:4
Xen 發表於 3-8-2011 05:25 PM
有得變就好玩啲~~~~但無得變就要 detail 啲先啱~~~:o
好詳細~多謝分享
nospmis2000 發表於 3-8-2011 11:59 PM
thx nospmis 兄支持~~~~~~:)

在此再多謝各曾支持本帖的朋友~~~~:)今個月好多 SHF 推出~~~就咁數已經有六七隻~~~真係少啲熱血都想打退堂鼓~~~~:o
係呀~~~~今日已經係第五日啦~~~
恭喜晒 pein 兄~~~~ 部汽水機用 SHF size 出~~~用 SHF 義都理解GE ...
Somebody_Ex 發表於 3-8-2011 04:20 PM

Thx some bro!!!:)
希望keep住個勢完成2011年嘅戰績~~~:$
十ト
水系始終睇吾慣隻腳,汽水機都ok
saga522 發表於 2-8-2011 12:00 AM

水聯組既話都好看..但係配其他既話好chi好怪甘XD..例如taka gorilla tako甘..不過個look都幾搞野
support, some兄~~:71: