Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.76~~~全水棲系的力量~~~OOO Shauta Combo + Ridevendor Medal Set

呢次終於冇中sad貨:)
不過腳嘅色淺啲同線滲幼啲就更good~~~:71:

我覺得Ridevendor以"SHF"名義推出實在有點搞笑~~~:66:
some大連汽水機都訂埋..........
水系combo算係眾combo中qc好好的一款

support some大
連必殺技特效都無, 買來有什麼意思?
dohko 發表於 2-8-2011 12:44 AM
加埋特效件就可能會加大成本啦~~~不過唔排除會係魂限出~~~:55:
呢個係FAKE UNKH嫁~
manlok 發表於 2-8-2011 12:57 AM
是嘛~~~~~~:@劇情咁講我都唔知就裡添~~~~:no:
support.....good post always support ......{:3_133:}
隻 Ridevendor 好正
不過, 如果可以變埋車仲正 :p
可惜...唔合乎笨大的經濟原則~
欣賞some大既帖幾時都係樂趣之事
F.S.飛煞 發表於 2-8-2011 12:58 AM
THX 飛煞兄持~~~~:77:你好耐都無出帖啦~~~幾時先有呀~~~:42:
水系居然無劍送
cchong420 發表於 2-8-2011 01:12 AM
終於無劍啦~~~好事定壞事呢~~~:80:
支持some大靚相,呢隻係我最愛既聯組,但買果時睇漏眼,對腳有少少色差,好彩唔易發現
calvines1995 發表於 2-8-2011 01:51 AM
THX calvines1995 兄支持~~~~:) 對腳有色差機會細啲~~~竟然中咗~~~:(但滲線就未必會咁完美啦~~~:DD
我仲以為shf 架車有得變形o添
八口八口 發表於 2-8-2011 02:28 AM
開訂時都有啲瑕想以為出電單車型態或者有得變型~~~:unhappy:
頭像被屏蔽
睇完some大ge e個post真係更+想買佢返屋企:handshake:可惜無錢:sad:
汽水機都幾過癮~~
thx share
出左啦???????????
ronzero 發表於 2-8-2011 02:36 AM
係呀~~~~今日已經係第五日啦~~~:73:
呢次終於冇中sad貨
不過腳嘅色淺啲同線滲幼啲就更good~~~

我覺得Ridevendor以 ...
pein 發表於 2-8-2011 06:17 PM
恭喜晒 pein 兄~~~~:77: 部汽水機用 SHF size 出~~~用 SHF 義都理解GE~~~如果用第二啲名義我又未必會訂啦`~~~:DD
some大連汽水機都訂埋..........
msz006_ver.ka 發表於 2-8-2011 08:12 PM
當時唔知會有啲咩特別機關嘛~~~咪訂一部玩下囉~~~:(而家可以講"無訂無損失"~~~~:DD
水系combo算係眾combo中qc好好的一款

support some大
KiraYamato0621 發表於 2-8-2011 08:12 PM
THX Kira 兄支持~~~~:)但手臂啲白色閃電真係好麻麻~~~:o
唉....手臂的白色和雙腿的黑線真的是...:42:
我寧願沒滲線讓我自己來好了...

那個汽水機果然很過份呢....罐不是獨立零件不打緊, 總該印上圖案吧? 或者讓滾出罐子的地方變成可以打開...
既然不能變形, 為啥不在其他地方增加可玩性...? 有點後悔訂了它...
唉....手臂的白色和雙腿的黑線真的是...
我寧願沒滲線讓我自己來好了...

那個汽水機果然很過份呢.. ...
手榴蛋包飯 發表於 3-8-2011 04:54 PM

手手訂左汽水機:@

还是EX好些~:4

http://toysdaily.com/discuz/thread-158641-1-1.html