Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.76~~~全水棲系的力量~~~OOO Shauta Combo + Ridevendor Medal Set

今次好豐富

水系combo我都係唔鐘意雙腳...
攝影_基 發表於 1-8-2011 09:57 PM
THX 基哥支支持~~~:65:水系對腳好得意我反而幾鍾意~~~:DD
水系隻腳d色同頭,身既藍反差太大.....結果嘛....不討好我就是了.....
jazz4004 發表於 1-8-2011 10:03 PM
貓系同水系對腳同個身反差都真係幾大~~~:DD THX jazz 兄支持~~~~:)
連必殺技特效都無, 買來有什麼意思?
十卜some大,
似乎唔多出場既水系無咁多人要, 都係再等平D再入手吧...
virtualman 發表於 1-8-2011 10:11 PM
THX virtualman 兄支持~~~:77: 今日見到賣返正常少少GE價~~~枉我重第一日入手添~~~:55:水系可以再等等添都得~~~:67:
十卜SOME大,今次水乎系對手影到咁光既
P.S. 我隻水乎系都仲未入手
timothy276217 發表於 1-8-2011 10:15 PM
THX timothy 兄支持~~~:DD又係因為要遷就黑色地方關係~~~白色位就有少少爆光~~~情況同 FJ 差唔多~~~:(
唯一定要有會長的意志才可以使用~~~
Somebody_Ex 發表於 1-8-2011 09:36 PM

呢個係FAKE UNKH嫁~
欣賞some大既帖幾時都係樂趣之事:78:
Brother Some.............. Your posts always need to add marks........................
Douglas.M.Saint 發表於 1-8-2011 10:16 PM
德哥太畀面啦~~~謝謝支持~~~:77:
我都入左~
電紋出哂介.....
但腳真係令!!
好彩後期OOO 個頭都冇又鬆^^
lingchung 發表於 1-8-2011 10:16 PM
手臂上色真係要改善下~~~對腳只要鍾意就會覺得佢幾靚~~~:54:
水系居然無劍送:@:@:@:DD:DD:DD
個汽水機真係出得好差下...D罐仔都無LOGO GA
唔知水系又會唔會出限定呢........
一文字 發表於 1-8-2011 10:22 PM
汽水機感覺麻麻~~~:( 一文字兄話邊隻水系出限定呀~~~Mezool~~~~:?
support~~ 我覺得汽水機最吸引係d cell medal~~
leah周 發表於 1-8-2011 10:30 PM
自己 cut 件有啲驚驚哋~~~:o同埋好似少咗啲~~~如果有五十個就差唔多~~~:(
支持some大靚相,呢隻係我最愛既聯組,但買果時睇漏眼,對腳有少少色差,好彩唔易發現:63:
我仲以為shf 架車有得變形o添 :(
出左啦???????????
小弟只能儲齊同色系combo, 無位放咁多啦....
yuichiw 發表於 1-8-2011 11:09 PM
混色就隻隻都有啲嘢相同~~~無位就算啦~~~:(聯組隻隻都有唔同特色~~~都值得儲GE~~~:)
some大每次出手都好快...感覺上今次比已往難買得落手, 特別係腳部的滲線...完全是亂來的
茂利大魔王 發表於 1-8-2011 11:24 PM
對腳啲滲線都OK GE~~~自問自己滲都未必可以好得過佢~~~:DD
Cell Medals~~~
Galulu^^^ 發表於 1-8-2011 11:26 PM
原來啲 cell medals 都幾吸引喎~~~~:DD

十卜some大
怪物et 發表於 1-8-2011 11:56 PM
THX 怪物兄支持~~~~~~:)
十ト
水系始終睇吾慣隻腳,汽水機都ok
saga522 發表於 2-8-2011 12:00 AM
thx saga兄支持~~~~估唔到你反而鍾意汽水機多啲~~~~:DD
水系combo好靚,畀some大毒到添~
Lobo 發表於 2-8-2011 12:12 AM
thx Lobo 兄支持~~~~:shy: 其實我覺得水系雖然無鳥系咁靚~~~但點都靚過孔龍同印巴combo~~~~:DD