Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 反斗車王2 美國Disney Shop版-英女皇, Washabi Mater, 及本人所有收藏

回復 9# 金牛座菲利

聽聞Cars 2內共有超過500部車, 係電影里面見到有Benz, Honda... 好多Cars 1未出過的車, 如果Mattel真係出晒, 都好大餐.
Ching講得啱, 好多車出得1-2秒, 未睇清楚已經無左, 睇怕遲D又有外傳出. 反而今集McQueen似配角多D,  Mater係主角. 4場比賽時間都唔夠10分鐘.
回復 13# 人仔貓
可以search 下Klip Kitz McQueen, Mack, Franco, Mater
回復 3# pandafung
可以的話, 你PM我留電話
回復  人仔貓
可以search 下Klip Kitz McQueen, Mack, Franco, Mater
siumy 發表於 1-8-2011 15:59

THANKS~

原來是 Klip Kitz 系列~

我最想要 Holley Shiftwell with Wings, 可惜暫時未出...
回復  人仔貓
香港買到的是Matel, 兩邊有side wing, 無車尾的wing. 而我這架是美國Disney Shop買的
adran 發表於 1-8-2011 00:52

THANKS~

多得師兄指點,我已晌 Disney Online Shop 訂左呢兩款:~

(不過運費貴過玩具本身...)
回復 20# 人仔貓

不過而家減緊價, 都OK d
回復 14# adran

佢冇得郁同吾夠細緻?哈
THANKS~

原來是 Klip Kitz 系列~

我最想要 Holley Shiftwell with Wings, 可惜暫時未出...
人仔貓 發表於 1-8-2011 04:16 PM

klip kitz可能佢未必出,佢出d主角多, 果陣toystory3好想佢出其他角色但都係冇=(
回復 18# adran

我個級別似乎吾比PM....
仲乜唔影埋 Lego Cars2 同埋阿b 玩既搖控車同佢架大matter bb 車
CARS ....support !!:$

我都有買第一集d metal 車仔:handshake:

果d咁重口味未必有ching接受到,ha ha
回復 24# pandafung

Me too...
樓主有冇買發聲系列?
個人最不喜歡的pixer電影就是car,不論故事和car的大眼造型,都不好看!
不過師兄確強!好多car!超利害!佩服!