Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] GSC: Black Rock Shooter + Black Gold Saw animation ver.

對呢套作品的認識只限於角色姓什名誰, 完全是被其造型吸引

說回figure本身, 動作造型無得彈(特別喜歡充滿動感的figure); 地台,周邊鎖鏈的裝飾都很有心思(不過砌的時候就要花點時間了...)

提外話, 本來打算同Dead Master三隻一齊影的, 但唔知點解埋一齊硬係覺得格格不入咁...所以只好臨時抽起了....DM我對你唔住....:26:

多謝觀賞:64:
cool photos, love the retouch, :71:
大大影得好型:71: :71:
我淨係入咗Rock Cannon同 Black blade ver版:67:
呢兩隻冇入
"對呢套作品的認識只限於角色姓什名誰, 完全是被其造型吸引"
brs黎講已經夠了:(
第一張d燈光好正:love:
DM:sad:難得set好曬...好好丑丑都應該影一張嘛:(
多謝各位ching支持~~:77:
2隻都好型:handshake:brs既造型果然冇得頂
pic too dark....