Toysdaily 玩具日報

查看: 8229|回復: 25

[個人收藏] 魂大帝與台大帝...

近呢兩周關於大帝的POST真的多不勝數,而好多大大都己POST了很多大帝的有型相,所以小弟也就不獻醜的POST型相了,反而因為這隻“暈”大帝,所以就係櫃底抄番隻小弟18年前買的台版大帝出來玩。。豈碼唔好齊玩暈帝咁悶。。。呵呵

1)暈大帝真係型興眾不同∼∼

2 )暈空:乜你咁薯架,上色又唔惦,重有的地方冇色添:
       台空:O靚仔,我係你師兄,你想死定∼

3)暈海:你隻腳識好似我咁“YUK”嗎?
      台海:你收聲,我手可以“YUK”的∼

4)暈地:E∼你矮我半個頭。
      台地:。。。。。。。。。。。。。

5)試下玩下CROSSOVER∼
     暈空:我一縮,你地就插入黎啦∼∼

6) 台海�地:結合前記得戴頭盔∼

7) 準備,快快趣,大結合∼∼

8)暈空:喂喂,我冇叫你FEI埋來,別∼別∼∼∼

9)。。。。。。。。。好彩唔啱身∼

10)新舊合体,別有一番情趣∼

11)既然玩得暈空+台海�地;咁常然可以玩埋台空+暈海�地

12)塞入去就得∼

13)是否好騎呢,呵呵∼

14)無論點都好,宇宙大帝都是小弟其中一樣最愛,無論舊版OR新版,都一樣咁好玩,雖然新版無論上色,比例,用料都好正;但舊版卻有份人情味及回憶。所以兒時回憶真的不是用金錢就能輕易取代呢∼
it is a Toystory!:71:
a funny crossover~:71:
都得喎!!!!:p
This is so fun! haha 舊的都已經很正
funny work, keep going
funny thanks:61:
頭像被屏蔽
玩具也進步了.......
very nice and detail!
好呀!!!支持!!!:43:
正:71:, support
頭像被屏蔽
實不相瞞,我其實中意舊隻大帝、六神、獅王多d,尤其獅王,popy果隻個獅頭真係整得好正,暫時都未有一隻靚得過佢,soc果隻都未夠lv
好老實, 舊玩具的魅力, 新玩具真係完全比唔上
始終少左以前買唔到, 企係玩具舖頭, "好恨要"的心情~