Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: eyiulll

[個人收藏] 魂大帝與台大帝...

Amazing Crossover!:34:
很同意ching所講,所以我到現在也常常看那個舊合金...但又唔捨得俾錢買~~呵呵..(現最想買的時太空西遊記那隻DX~~)

好老實, 舊玩具的魅力, 新玩具真係完全比唔上
始終少左以前買唔到, 企係玩具舖頭, "好恨要"的心情~
36韜 發表於 1-8-2011 12:19 AM
唔知點解我對隻台版一d 好感都冇, 早幾用3舊幾水入左, 但玩左一陣就比左人 :31:

我比較喜歡以前玩具有的小機關,真係有其獨特可玩性同設計;

就算新的技術外形可動的進步,現在的成品做到變形合体就交貨,沒有了小時擁有過的玩具那份可持續的玩味...
估唔到咁都可以合體,大大有諗頭:71:
十分同意,以前的玩具有好多小機關,你要按制隻腳先縮或者變型,但現在合金魂就算點型,但玩得好似沒有以前的咁”過濟“

我比較喜歡以前玩具有的小機關,真係有其獨特可玩性同設計;

就算新的技術外形可動的進步,現在的成品做 ...
Gainax 發表於 1-8-2011 05:51 PM
其實影完相後,想到還有幾他諗頭,而且的相影得不夠生動,以後我會更注意∼∼

估唔到咁都可以合體,大大有諗頭
bananaman 發表於 1-8-2011 07:04 PM

奇怪,我的帖都沒人講價錢,做乜給放左入情報區?唔通新舊大帝可以橯埋一齊玩都係情報???:
好老實, 舊玩具的魅力, 新玩具真係完全比唔上
始終少左以前買唔到, 企係玩具舖頭, "好恨要"的心情~
36韜 發表於 1-8-2011 12:19 AM

同意~~~宜家真係睇多過買:62:
舊的真係別有一番風味 :71:
其實影完相後,想到還有幾他諗頭,而且的相影得不夠生動,以後我會更注意∼∼
eyiulll 發表於 1-8-2011 22:59

期待你其他諗頭:57:

至於生動......大帝在動畫入面都唔多郁ga啦:DD