Toysdaily 玩具日報

查看: 30004|回復: 35

[活動展覽] 香港動漫電玩節 ACGHK 2011 關於星矢實況

今年動漫電玩節有關於星矢的東西不多, 最重要應該是東映Kidslogic既 CBC 真金版星矢了, 估不到係兩小時內完賣, 厲害 !

最意外的是BANDAI竟然沒有任何神話display .... 有點失望 ~

Kidslogic攤位

東映攤位

玉皇朝攤位
有最後一期中文版的 LC 發售而已

總結 : 就今年星矢誕生25週年來說, 係動漫電玩節中的角色, 實在沒有驚喜 .... 慶幸是入手了CBC的幾款產品而已.....
Woo...so quick for the last one of LC?.
仙女座神聖衣頭盔裝錯左呀!頭髮係晒入面!
:handshake:唔錯, 可惜賣晒
本來我想買個發光stand,唸住可以用嚟影下其他玩具,點知原來要幫襯買其中一隻5小強先可以加$買,最後覺得無理由變成買stand 送figure 嘅局面,所以放棄咗…
本來我想買個發光stand,唸住可以用嚟影下其他玩具,點知原來要幫襯買其中一隻5小強先可以加$買,最後覺得無理由變成買stand 送figure 嘅局面,所以放棄咗…
LC終於都完左la:79: ,入場買埋last一本就功德圓滿:!
其實我對星矢冇咩愛
呢隻 q 版...除左數量少之外...真係冇咩吸引的地方...
本來我想買個發光stand,唸住可以用嚟影下其他玩具,點知原來要幫襯買其中一隻5小強先可以加$買,最後 ...
tonyakc 發表於 30-7-2011 12:44 AM
:65::65:bro T, 發光stand outside toys shop have
no need to buy @ show
talked with J when she go inside
she also said nothing she can buy :80:
對d Q版野無興趣...仲要係景品...得個擺字, 樣樣都DISPLAY..邊有位擺呀..........
無野買!~:43::34:
唔錯, 可惜賣晒
Borbor 發表於 29-7-2011 11:59 PM

波波兄你又有興趣??
no good, pass.....
talked with J when she go inside
she also said nothing she can buy
S20081997 發表於 30-7-2011 01:04 AM

係啊, 只有燈座賣.........:80: