Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Hottoys 真係要諗下取消限量版

小弟覺得, 如果今年三隻限量版改為classic predator咁, 會場訂有gift, 門市無.
班炒家應該可以收皮. 玩家又唔使排通霄隊, Hottoys 老細真係要諗下真正玩家感受啦.
考慮既係$, 佢埋你, 愈亂愈顯示產品既受歡迎
你錯喇, 今年得限量版3隻咁少, 應該出到5, 6, 7隻
但係過左動漫展之後, 宣佈d限量版太受歡迎, hottoys於動漫展之後接受普通預訂定~
從來要d炒家死, 最佳的方法係要佢地接晒大貨之後, 再無限量提供....
但係過左動漫展之後, 宣佈d限量版太受歡迎, hottoys於動 ...
廿一月 發表於 29/7/2011 15:14

想法相同呢~~
Hottoys先公佈有會場限定,讓炒家們代為免費宣傳一下~~
到動漫節完結後再來再販或是推出修改少少的新ver大量發售,再賺一次錢~~
但係過左動漫展之後, 宣佈d限量版太受歡迎, hottoys於動 ...
廿一月 發表於 29-7-2011 03:14 PM

同意到極呀  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
始終都係供求問題, 如果真正玩家個個買到, 佢地就唔會高追炒貨. d貨炒唔起, d炒家就可以食蕉
始終都係供求問題, 如果真正玩家個個買到, 佢地就唔會高追炒貨. d貨炒唔起, d炒家就可以食蕉
應該動漫期間接到幾多訂就出幾多,過後不再生產。:34: