Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] Enterbay @ACG2001 HONG KONG -[P.4 CatCat私伙相]

Gretzky大大,小弟都見到大大嘅圖轉自大陸兵人網,所以明白大大不知道係小弟劣圖。

小弟出 ...
catcat 發表於 30-7-2011 02:23

嘩,大大衝出亞洲:63:
嘩,大大衝出亞洲
布魯士 發表於 30-7-2011 07:48 AM

:74:錯! 乜唔係隻身走入大陸市場咩?

..........然後比大陸嘅有毒食品毒到人唔似人....:ice:
錯! 乜唔係隻身走入大陸市場咩?

..........然後比大陸嘅有毒食品毒到人唔似人....
catcat 發表於 30-7-2011 07:51

煮成貓煲~~~~~
煮成貓煲~~~~~
布魯士 發表於 30-7-2011 08:05 AM

龍虎鳳?:@

驚驚!

咪成日OT,講番EB先。隻LEON已經話係大貨,但條頸又出問題,上濶下窄。搞到小弟呢個LEON FANS都唔知點算好。
EB嘅野真係唔敢訂,睇下龍哥事件就知!:Q
enterbay都開發batman:?
我一向好想要呢個 Batman 頭套!EB 可唔可以話已經開發完成賣俾我!

雖然自己倒 cast 複一個都唔難,一個懶字!
無得去呀.....

星期日要返工...

好左ht話明認單唔認人,所以拜託左朋友代攞。
catcat 發表於 30-7-2011 07:44 AM

返工真係無辦法~
不過都有心頭好丫!
:36:版係好, 不過現貨....
今日睇個Batman頭套唔似for 1:6,有機會係1:4,事關都幾大個,隨非佢又想做隻大頭怪嬰2號啦.
EB`s Batman, Joker and Rambo are 1:4 instead of 1:6.:69:
where is KOBE's prototype?  I dont want to see a box with unpainted shoes and jersey
頭像被屏蔽
EB 睇黎想轉口味唔玩1�6 了。
佢既RAMBO 同BATMAN BEGINS 既SAMPLE 都唔係1�6 黎既,
己經轉行1�4 了。
不過講真理應1�4 係比1�6 造得更DETAIL 既, 但EB 隻1�4 T2 真係......:42:
佢改出1:4 figure估計係迴避左同HT同一係列既直接競爭.