Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] Enterbay @ACG2001 HONG KONG -[P.4 CatCat私伙相]

擦左個名我都想要條~~~~

Enterbay @ACG2011 HONG KONG -[P.3 CatCat私伙相]

See this on Enterbay's facebook...

首35位.....送手帶......不如送包紙巾算啦!

真唔明白,EB瞓醒未,知唔知呢個世界發生緊咩事!再咁落去呢間公司好快玩完!
不是吧???黎緊都第三集啦!!仲出呢個:47:
我又睇下EB你出成點???:58:
頭像被屏蔽
如果改為首35位可以同EB姐姐 影 "抱抱合照", 可能效果 同 反應 會唔同:66:
我開始懷疑HT同EB係有合作關係~~~~
又係得D咁GE配件做“版”擺出來:42:
你要人訂你的產品好心就成個公仔擺出來啦:53:
咁就好喇, HT 見EB出, 可能出埋 TDK DX 2.0 (唔出油版) 就開心晒
HT 都出 Joker 2.0 及限量TDK Batman...  較量吓對客人都得益...  今次大把人買唔到限量TDK Batman, EB都會有一定客仔(如果出到的話), 唔知HT點對付?
自從死亡遊戲之後, 唔會再買"入悲" d野, 收我十足價錢, 俾我九流質素!! enterbay出d散件係正既, 佢今次係唔係淨係出 tdk 2大角色既面具ja??? hottoys 都出joker 2.0 la, 你仲放d未上色既散件昆人preorder!!
如果改為首35位可以同EB姐姐 影 "抱抱合照", 可能效果 同 反應 會唔同
澄澄老豆 發表於 29-7-2011 09:49 AM

我怕抱抱完之後, 成身都係粉!!
looks like it is 1/4 to me... look at the size when compare with the stand...
回復 9# imbun

Good point!
頭像被屏蔽