Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] Enterbay @ACG2001 HONG KONG -[P.4 CatCat私伙相]

隻Leon點解好似頸又長,頭又大咁既?
買買買 發表於 29-7-2011 03:43 PM

我諗佢只係用普通 body,
唔夠大隻,

EB 香 港 動 漫 節 2011 展 會 圖,有 Rambo !!

居然有RAMBO3,看来HT又会有动作了

希望逼到ht 出隻超正 dx rambo la~~~:34:

大大, EB 1/4 T800 是否已發售?
小弟想知佢開咩價~~~~謝謝~:77:~~~
回復 2# E神

好似約2500
頭像被屏蔽
悲記真係無得頂!!! PRINT張紙印著RAMBO III 噤就引人比錢落搭!!!!強勁!!!!!
1:4 T800明天去訂第一隻EB
悲記真係無得頂!!! PRINT張紙印著RAMBO III 噤就引人比錢落搭!!!!強勁!!!!!:66:
1:4 T800明天去訂第一隻EB
williamkk 發表於 30-7-2011 12:27 AM

大大,會唔會等現貨會穩妥一點????:52:
  ...
Gretzky99 發表於 29-7-2011 11:16 PM

Gretzky大大,小弟都見到大大嘅圖轉自大陸兵人網,所以明白大大不知道係小弟劣圖。:64:

小弟出圖從來唔加水印,覺得有人肯轉係自己嘅榮幸,但今次同一post內同一批圖出現兩次,小弟要為自己名聲出句聲: 係大陸兵人網轉小弟圖而非相反,各位勿誤會小弟借圖說故事。

小弟嘅圖,檔名仍然跟足相機拍攝編号,無改過。

:64:
Gretzky大大,小弟都見到大大嘅圖轉自大陸兵人網,所以明白大大不知道係小弟劣圖。

小弟出 ...
catcat 發表於 30-7-2011 02:23 AM

貓大你好似31 號都要去架喎∼∼∼
Gretzky大大,小弟都見到大大嘅圖轉自大陸兵人網,所以明白大大不知道係小弟劣圖。

小弟出 ...
catcat 發表於 30-7-2011 02:23 AM

抱歉抱歉

真不知道

感謝師兄大量........:77:
回復 77# Gretzky99

我等到花都謝啦....ht快出ramboDX啦,eb出啦,重唔出?:73:
貓大你好似31 號都要去架喎∼∼∼
ilovetoys 發表於 30-7-2011 03:01 AM

:cool:
無得去呀.....

星期日要返工...

好左ht話明認單唔認人,所以拜託左朋友代攞。