Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.75~~~速度之戰~~~Faiz Axel Form

限定都唔張d手指油番銀色, 笨大真係......:67:
SOME大今次都好快手bor:)睇你地圖覺得胸個兩塊野會令到隻玩具好難影:DD我諗多人鍾意AXEL既原因係因為佢開咗加速既先河:handshake:
support some bro

三forms中呢個真係最好ge一隻呢

support again
Faiz Axel Form 點強都不及森大強, 咁詳盡又包含咁多靚相嘅玩具報告啲副刊編輯都寫唔到。
Faiz Axel Form 點強都不及森大強, 咁詳盡又包含咁多靚相嘅玩具報告啲副刊編輯都寫唔到。
十卜some大...一直以來都對axel form不感冒~都係留d錢買kaixa同佢既座價
回復 27# Somebody_Ex
魂商店品寄送到台灣商家通常要等2-3周:79:
鳴我隻中左招
胸甲有兩滴黑油
我諗住睇下用模型thinner洗唔洗到
眾多高速拉打裏面
得Axel畀到我超酷嘅感覺~~~:71:
講番,SHF整體都滿意
唯獨條頸好咩(歪)~~~:80:
SUPPORT SOME大正POST
tonytang2106 發表於 29-7-2011 12:51 AM
THX tony 兄支持~~~~:)
support SOME兄

可動胸甲實在係喜出望外
big9kan 發表於 29-7-2011 12:54 AM
THX big9kan 兄支持~~~~:)胸甲其實係裝著時都郁得~~~重可以完全蓋住胸口添~~~但 SHF 反而唔得~~~:(
Brother,你個隻看來QC很好,而我今次又中sad貨,慘呀。
聶風 發表於 29-7-2011 12:55 AM
點 sad 法呀聶風兄~~~:@
Support~
齊晒3隻喎~
加速555真係好型~
Lobo 發表於 29-7-2011 12:58 AM
THX Lobo 兄支持~~~~:77:
正呀some大~ 等我都聽日去搵國寶拎貨:shiny:
support~~~~~~~~~~~~:71:
Axel 555 !!!!!:63:
多唔多貨呢?????????