Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.75~~~速度之戰~~~Faiz Axel Form

十卜~
axel係3隻faiz中出得最好
睇下聽日入唔入到先
攝影_基 發表於 28-7-2011 09:38 PM
THX 基哥支持~~~希望你聽日可以順利入手~~~:)
SOME大真快手, support, 呢隻個比例好似好過普通Faiz 少少, 呢隻都係睇下大家分享算
insomniac 發表於 28-7-2011 09:54 PM
THX insomniac 兄支持~~~尋日啱啱攞完~~~臨瞓前有啲時間咪影影佢囉~~~:)呢隻其實幾正~~~你反而無落到 order~~~:(
限定出品, 必屬佳品(可能)
但係呢隻真係唔錯...想要可惜係限定品...價錢唔多岩我心水...
力量好強,造型更強!!!!!THX~~
AR樂 發表於 28-7-2011 09:54 PM
THX AR樂兄支持~~~:)
正...盡量會快d帶佢返屋企...
F.S.飛煞 發表於 28-7-2011 09:55 PM
真係唔錯呀飛煞兄~~~快啲收貨啦~~~:73:
十卜~呢隻都係睇下大家分享算...
(ps.  some大得閒入去)
Galulu^^^ 發表於 28-7-2011 10:01 PM
THX~~~~Galulu 兄無訂到嗎~~~~:?

無乜興趣,等KAIXA與電單車,ANYWAY,THX F SHARING
jazz4004 發表於 28-7-2011 10:04 PM
連 jazz 兄都無訂到~~~~:Q
十卜
axel真係好正,期待kaixa表現
不過D yen甘貴,分分鐘好貴
話説Some大有無入汽水機
saga522 發表於 28-7-2011 10:10 PM
THX saga 兄支持~~~~:)汽水機我都攞埋啦~~~等埋水系一齊影相~~~:DD
very good share photo but so expensive
kenleung99 發表於 28-7-2011 10:23 PM
THX kenleung 兄支持~~~~~:77:
SUPPORT SOME大正POST:71:
support SOME兄 :71:

可動胸甲實在係喜出望外:D
頭像被屏蔽
Brother,你個隻看來QC很好,而我今次又中sad貨,慘呀。
Support~
齊晒3隻喎~:71:
加速555真係好型~
十卜~~!
真係好型!!!!呢隻都算係佳作:71:
可惜身形上都係偏肥左d
好彩訂左
四舊都唔使
未玩
一陣玩
聽日先比評語
thx for sharing, great report & pic!
三種 Faiz 型態當中~~~最酷最受歡迎的相信無人反對是 Axel Fo ...
roystoy 發表於 28-7-2011 10:34 PM
THX roystoy 兄支持~~~出場少唔代表要限定嘛~~~人氣唔夠用限定出先啱~~~:o
好作品要推一個,特愛no.11&12
一舉鯨濤快哉風 發表於 28-7-2011 10:51 PM
謝一舉兄支持欣賞~~~台灣那邊也到貨了嗎~~~:)
support
之前官圖好怪咁,點知實物咁正
btw,faiz axel 都係我最鐘意既rider
hofai 發表於 28-7-2011 10:57 PM
實物唔錯~~~至少我收貨~~~:)

我都訂左 等緊拎佢返屋企!!
lingchung 發表於 28-7-2011 11:05 PM
快啲攞貨啦~~~好嘢要早攞呀~~~:D
十卜, 未有時間玩添...
virtualman 發表於 28-7-2011 11:14 PM
THX virtualman 兄支持~~~~快啲開黎玩啦~~~:)
限定出品, 必屬佳品(可能)
但係呢隻真係唔錯...想要可惜係限定品...價錢唔多岩我心水...
36韜 發表於 28-7-2011 11:23 PM
THX 36 兄支持~~~:65:一啲 HIT GE Item 就算係通販都可能會炒到限定價~~~:o 另外限定唔一定會 QC 好~~~通販亦唔一定係 QC 差~~~:)
好少少咁啦........