Toysdaily 玩具日報

查看: 5803|回復: 22

[活動展覽] 今時唔同昨日了!!!!!!!!!!已經27號上早9點排都比班pk插插插

昨日片段記錄
youtube.com/watch?v=hdpA0qW2CGg

(我post唔到url,自己加 www啦)

昨日有南亞人同菲藉人,90後公仔人都只係大約4百幾人,現在呢?
只是南亞人同菲藉人已經over 600,頂!!!又話唔比代比錢,點點點,
淨係比出示到3粒星hkid card的hk人買就差唔多,有ching話以前賣鐵人兄弟都係要出示到3粒星hkid card的
放棄把la...有咩緊要得過自己條命
我係唔贊成只賣比三粒星的人,
打個比喻,唔通你去到日本入會場限定因為你唔係日本人就唔賣比你!!!
香港話哂都係旅遊之都~你最多話動漫節保安不善~~
算啦..玩少隻啦咪...
記住而家係你玩玩具,唔係玩具玩你lor..
抽選販賣最好.. 依家啲人狼到死. craZY
凡事唔可以睇表面,明丫,怛連排隊都唔可以睇表面…排你前果個都唔知佢係代表幾多人排緊…:72:
頭像被屏蔽
出面熱到蒸爐咁,真係辛苦晒佢地!:64:
頂, 大把好玩具, 使排到hihi又怕踩死...
今日慳到幾千蚊, 將來買更合心水既玩具:71:
宜家但凡一買一賣有水位既野,都會見到國際人,c9同婆婆,重有公仔人...都唔知點解香港會變成咁...唉!
我係唔贊成只賣比三粒星的人,
打個比喻,唔通你去到日本入會場限定因為你唔係日本人就唔賣比你!!!
香港話哂 ...
玩具人生 發表於 28-7-2011 04:03 PM

我都覺得係......連生仔都冇話限一定要阿爸阿媽都要三粒星先可以香港生.....何況買玩具???
而家出邊黑哂天橫風橫雨.....我返屋企睇下電視同老母吹下水...搵女朋友煲下電話...再沖個熱水涼訓教好過啦!!! 一隻玩具...真係唔值囉
今晚買定花生先......:43:
忍唔住舊調重彈:其實受注生產有幾難?場內入得黎落order,就整幾多

係有d公司鍾意造勢賺宣傳...  我真係一蚊都唔比佢賺...