Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: KIVA322

[活動展覽] 今時唔同昨日了!!!!!!!!!!已經27號上早9點排都比班pk插插插

請教各大大,因我冇玩HT野,好奇想問,呢三隻限定12吋,是不是之前在笑萬排大隊落訂那SET!??:76: 不是已經落左訂一定有嗎!??咁點解仲要排幾日隊買!??:what:
請教各大大,因我冇玩HT野,好奇想問,呢三隻限定12吋,是不是之前在笑萬排大隊落訂那SET!?? 不是已經落左訂 ...
W900 發表於 28-7-2011 06:10 PM

當日排GE係VIP,E+排緊GE係非VIP同部分食過返尋味GE VIP
回復 9# denniskwong

他們是玩的嗎?
當日排GE係VIP,E+排緊GE係非VIP同部分食過返尋味GE VIP
O暈 發表於 28-7-2011 06:16 PM

O...IC:^ ,咁佢限賣幾多隻!??當日VIP咁多人都未訂爆!??:?
O...IC ,咁佢限賣幾多隻!??當日VIP咁多人都未訂爆!??
W900 發表於 28-7-2011 06:22 PM

每款1400隻 800隻優先比VIP, 600隻響ACG FAIR發售
每款1400隻 800隻優先比VIP, 600隻響ACG FAIR發售
O暈 發表於 28-7-2011 06:26 PM

明白哂!!謝大大!!:^
明白哂!!謝大大!!
W900 發表於 28-7-2011 06:28 PM

其實只是vip 都有1500人...
放棄把la...有咩緊要得過自己條命
老文 發表於 28-7-2011 04:01 PM

認同大大所言x10