Toysdaily 玩具日報

查看: 15804|回復: 14

[其他] Lego 達人所製作的GHOSTBUSTERS三層屋

嘩!神作啊!!!!

聽聞lego 自己會出!唔知係唔係堅!
超正呀................:71:
正到無話可說,不知用了多了心機同時闁,佩服!!
神級作品:71::71::71:
正~~~~
有架lego捉鬼車我都好滿足^^
頭像被屏蔽
gosh!!!! incredible!
great :79:

您的帖子長度不符合要求。
唔知駛唔駛買過萬件。。。。。
嘩!神作啊!!!!

聽聞lego 自己會出!唔知係唔係堅!
vidukaka 發表於 22-2-2013 11:54 PM

ching係聽邊度講?lee盒出,可能要成萬蚊!
ching係聽邊度講?lee盒出,可能要成萬蚊!
BigOil 發表於 12-5-2013 02:19 PM

呢SET會出的話, LEGO自然會乜都減半........件少咗, 設計簡化咗, 間屋可能會得返2道牆.......:p
呢SET會出的話, LEGO自然會乜都減半........件少咗, 設計簡化咗, 間屋可能會得返2道 ...
Called_Wind 發表於 12-5-2013 11:52 PM

咪話一半,減四份一已變成另一回事!
咪話一半,減四份一已變成另一回事!
BigOil 發表於 13-5-2013 12:35 AM

你睇睇豬豬俠同DOCTOR DOOM果SET間報館 DAILY BUGLE?

一樣有幾層, 不過係成幢大廈喺中間切開咗一半 {:1_214:} 想要返成間完整既DAILY BUGLE? 得!! 買多盒自己加件砌囉~~~:p

LEGO有時真係令人想:angry:回想返以前CASTLE果陣, 建築物會做到好似"娃娃屋"咁, 中間打開時可以玩, 關上後又可以變返一間完整既建築物, 太貼心了:love:
堅到不得了!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,