Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 小品享分享精選 vol.24~~~Ultra Act~~~Evil Tiga

Imbalance chest................

Your great post must support!    Anyway, those new Ultra-A ...
Douglas.M.Saint 發表於 27-7-2011 05:56 PM
多謝德哥支持~~~呢隻咁GE質素我諗你一定無興趣啦~~~:(期待 Gaia Agul 兩隻好一啲啦~~~:73:
對我黎講接受到..畢竟對tiga好有愛
不過希望黎緊既gaia唔會有同類事件發生吧~~
siu_jimmy 發表於 27-7-2011 06:31 PM
求神拜佛千祈唔好出事呀~~~我對 Gaia 好大期望架~~~:79:
Support Some大,
更期待OOO水系Combo介紹...你應該會買吧?
雖冇入呢條都support下:71:

但黎近既glen fire, mirror knight, 剛鐵武人可能就守唔住啦:help:
THX timothy 兄支持~~~咁頑仔有平價版有無興趣呀~~~
又未至於太脆弱~~~點都加咗啲 ABS 落去 ...
Somebody_Ex 發表於 28-7-2011 01:15 AM

我可能會中招:(.......
心口 part 一定係對稱 -- 小弟翻睇過 43 集果段片幾次, 都睇唔到心口係唔對稱

(超人果件特攝服係膠衫, 手臂同胸部活動點都會令胸前裝飾變形. 但小弟點都係睇唔出有乜野「唔對稱」

又一次証實笨呆嘅唔用心 :53:
THX timothy 兄支持~~~咁頑仔有平價版有無興趣呀~~~
又未至於太脆弱~~~點都加咗啲 ABS 落去 ...
Somebody_Ex 發表於 28-7-2011 01:15 AM

看了日本朋友隻真劍紅後淆晒底:80:
而家先發現evil tiga同tiga既設計跟本唔一樣
以前都冇留意
攝影_基 發表於 27-7-2011 09:03 PM
即係證明基哥你後生~~~兩隻都幾多分別架~~~:D
十卜some大...............
wing0boy 發表於 27-7-2011 09:44 PM
THX wingsir 支持~~~~~:)
呢個系咧個人覺得上色上得麻麻...
所以有愛的迪加都冇買到
dennistoyS 發表於 27-7-2011 09:49 PM
怪獸應該會好過超人~~~:(上色最正至滿意都係 Leo~~~:)
代答: 痴死咗的
bigjohn2hk 發表於 27-7-2011 11:13 PM
X2~~~~~~~~~:67:
係盒睇個金色尖位又唔多覺出事
真係好似幾好喎, 好在無追開呢條line, 唔係實入左....
邪迪眼正過正迪眼
virtualman 發表於 27-7-2011 11:21 PM
如果唔係個幾樣嘢 QC 唔係咁得~~~隻邪迪其實可以好正~~~:38:
Support Some大,
更期待OOO水系Combo介紹...你應該會買吧?
Lobo 發表於 28-7-2011 01:24 AM
會買~~~今日或者聽日又要出去入貨~~~呢排啲嘢出得好密好忙~~~:(
雖冇入呢條都support下

但黎近既glen fire, mirror knight, 剛鐵武人可能就守唔住啦
big9kan 發表於 28-7-2011 01:47 AM
反而銀河帝國呢幾隻我可以 skip~~~畢竟印象未算好深~~~:DD
我可能會中招.......
timothy276217 發表於 28-7-2011 01:57 AM
我估你會買GE機會幾高~~~因為之前三隻迪加都入晒~~~無理由差呢隻嘛~~~:)
正!! 隻evil tiga好似健碩過tiga咁!!:shiny:
側身/擺pose影令左右不對稱冇咁顯眼~~~:71:
心口 part 一定係對稱 -- 小弟翻睇過 43 集果段片幾次, 都睇唔到心口係唔對稱

(超人果件特攝服係膠衫, 手 ...
garykctse 發表於 28-7-2011 09:00 AM
同意~~~設定資料都無唔對稱~~~咁樣都過到QC~~~負責人係咪啱啱放咗假呀~~~:55:
看了日本朋友隻真劍紅後淆晒底
yugi 發表於 28-7-2011 09:22 AM
咩樹~~~~~~:?
係盒睇個金色尖位又唔多覺出事
msz006_ver.ka 發表於 28-7-2011 12:07 PM
真係盒盒都有問題~~~買返黎要拗一拗先好啲~~~:60:
正!! 隻evil tiga好似健碩過tiga咁!!
aeromanCCM 發表於 28-7-2011 01:07 PM
感覺係 evil 大隻少少~~~:)