Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: gnx2

[個人收藏] 第1次買變形金剛已經唔想再買下次

樓主未免太過傾向完美了。雖然我都無玩開老變。但系睇返呢套玩具的簡介會發現,它所強調的系當中的三變同埋同人仔的配合,老實說如果真系當玩具黎講,呢set會for小朋友玩的多。其實樓上好多大大都講咗好多唔同的意見同建議。so最後都系邪惡一下:唔好為了一棵樹放棄整個森林,當然我仲未入坑ga∼∼∼
個價買到盒gundam ...係咩gundam先????? 人地呢隻野都唔係SELL可動同高質素, 樓主係唔好彩中左隻唔完美, 但係我覺得如果閣下係有要求而又想低價格, 真係要做下資料搜集先.

建議你下次可以去斗斗城買玩具, 如果件貨真係有問題有單據係指定日子內係可以換返
(不過有時會覺得好x嘈)
原罪 發表於 25-7-2011 12:46 AM

好少見你會講粗口wo:58:
睇黎真是好X嘈頂啦...
廠商銷售對象主要係小朋友, 可能無考慮到大人玩家嘅要求.:58:
只可以說你買錯款...
如果真是睇完電影想買隻玩玩,去買電影二柯柏文啦!!:71:
>>>見唔見好大条【喇】位

真係笑左, 不如你用畢地補下佢
回復 34# sunny62992004

世界變了,其實依家小朋友都好高要求架啦...
買都唔係買呢隻啊哇