Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 第1次買變形金剛已經唔想再買下次

玩具不是完美的 但係大大都可以欣賞下當中的特別,例如: 個人可以活動不會像一些人只可以定死左坐的pose :55: 當transform 後為人型的時候 個soldier 都仲可以企在旁;同埋真的5錯在車型時真的幾好:$其實moive 系列比起好多transformer 的系列好好多,好似beast war 好多的transformer 系統只是按一個制 所以個外型設定都是普普通通 但是love上transformer 正是love 上當中的transform 的設計, 為何別人會想到這樣的系統,這都令到我覺得新奇:43: 雖然只是一件普通的玩具什至老翻的玩具都可以令我企係度看未必買 但常常吸引到我 , 我想這正是喜歡玩具的原因:)
早就對變形金剛無信心
都係應一應movie買黎吸下毒
想要型又要可動好..
v class甚至d class都非常唔錯
又有樣又有可動性....
樓主呢個class麻麻地喇..
下次上黎睇下玩評吧~~~~
大家都勸樓主買玩具前先睇youtube玩具review
雖然我都認同, 不過真係要小心d

因為愈睇買得愈多:x
大大, 人生不如意事十常八九呀, 何苦動氣呢?
變形金剛o既可動確實冇robot魂, shf咁好~
我有時都有覺得好似差d咁, 但其實兩樣唔同o既野~
中意就玩啦, ps, 樓主你呢隻我都有買, 呢set野最大賣點係weapon mode~ 對應其他老變~正~~
隻人仔就完全無視.....
比賓館價$,但要有總統套房享受?
我都好想知道有d咩既變型玩具冇gap位:?
以消費者o既角度,鍾意就買,唔鍾意就唔買,就係咁簡單。
如果不能接受閣下所提出的"缺點".......
只能說變形金剛適合你
因為就算是變形金剛最高級的MP系列也是有【喇】位的
頭像被屏蔽
老變有好多種呢~ 好多條line~
其實都有好多又令~ 可動又ok~ 例如BT果d真車款~ 車形令~ robot可動都唔錯

大大買多幾隻玩下啦~ haha
講到樣令身材正的話,樓主可以玩tf2的l class op或tf3 jetwing文都得,e幾隻都好正。
如果係DOTM的老變,個人推介V麥
其實老變有好多line,各有長短
lz不可一碌竹打沉成隻船
頭像被屏蔽