Toysdaily 玩具日報

查看: 7926|回復: 19

[新品消息] SHF Rider OOO TakaJaBa

Hobby Japan 8月發售: [Book] S.H. Figuarts Collection Book feat. Kamen Rider & 戰隊 的誌上通販2012/2月 Kamen Rider OOO TakaJaBa

4,000Yen

Hobby Japan 8月發售:  S.H. Figuarts Collection Book feat. Kamen Rider & 戰隊 的誌上通販2012/2月 Kame ...
S20081997 發表於 23-7-2011 12:50 PM

呢個唔係combo
就咁OOO Takajaba
呢個唔係combo
就咁OOO Takajaba
pein 發表於 23-7-2011 12:57 PM

算啦,佢根本只係想洗版多過分享:42:
依隻亞種pass了
冇咁多銀彈俾唔起隻翼同座台:(
同埋要下年2月先出, 留D銀彈俾fourze
回復 3# timothy276217
寫錯咗好閒姐,都不致於洗版咁嚴重。

況且圖文並茂,圖仲要係新,清楚顯示有咩附送。
回復  timothy276217
寫錯咗好閒姐,都不致於洗版咁嚴重。

況且圖文並茂,圖仲要係新,清楚顯示 ...
iorik 發表於 23-7-2011 01:23 PM

大多一帖一張,性質相近,小弟不是在找渣,而我重點也不是錯字,而是出帖者這樣雜亂無章的出帖的真正本意為何?皆因這情況已屢見不鮮:67:
大多一帖一張,性質相近,小弟不是在找渣,而我重點也不是錯字,而是出帖者這樣雜亂無章的出帖的真正本意 ...
timothy276217 發表於 23-7-2011 01:52 PM

好多玩具一公佈既時候都係得張雜誌圖ja
S兄出帖無非都係想分享新玩具資訊姐,況且多人出同樣既帖,版主都會將佢地合併啦
你話S兄"雜亂無章的出帖",我個人覺得真係有少少找渣成分啵:x
ps:就呢個帖而言,我見到有3張圖囉
好多玩具一公佈既時候都係得張雜誌圖ja
S兄出帖無非都係想分享新玩具資訊姐,況且多人出同樣既帖 ...
GN-001 發表於 23-7-2011 02:15 PM

那只有麻煩版主了:77:
分開的主題分開的討論不是挺好的嗎~太多新品混在一起討論
有人說騎士有人說超合金有人提robot魂反而顯得雜亂∼而且不容易找到同好~
我不懂港用語 但都要借來一用
"話S兄"雜亂無章的出帖",我個人也覺得真係有少少找渣成分啵"~~
其實我都覺 1 PRODUCT 1 POST 真係幾佔面版下...
但係清楚嘛 !
好過入一個 POST 先知自己 '無野o岩睇 '
如果貼情報也叫洗版那不就只是叫人不要分享手上的情報嘛~?
而且照那樣說的話一個人開多過一個POST就叫洗版那~?話總不能這樣說嘛~
大多一帖一張,性質相近,小弟不是在找渣,而我重點也不是錯字,而是出帖者這樣雜亂無章的出帖的真正本意 ...
timothy276217 發表於 23-7-2011 01:52 PM

有咩出奇丫, 人地個BLOG寫乜佢就control+C & control+V 就搞掂~~

http://hk.myblog.yahoo.com/iam-cybergundam/article?mid=78112
頭像被屏蔽
呢d二打六又出限定笨大你好過份姐:53::53:
回復 12# 大次子
知唔知個blog個作者係何許人,有次我見到某個新品消息嘅POST,S先生就叫該POST樓主表明消息來源係出自CYBERGUNDAM...