Toysdaily 玩具日報

查看: 5661|回復: 11

[玩具報告] 七旋斬~Ultra Act Ultra Seven

ltra Seven 港譯七星俠
一位真正來自M78 光之國的超人..又是我兒時最印象深刻的超人
點解吉田次次都用死光..但七星俠頭上一把飛刀一飛
怪獸都就即時怪頭下地......所以七旋斬對我來說十分喜歡

講回玩具比之前玩LEO較差..原因係未拆短已見腰間有一大條空隙
睇左5盒..都有同樣的問題
所以好難影張靚仔的站企
只有微微彎腰作拍攝

由於肩至手臂有護甲..以至可動性大打折扣

上次LEO沒有的死光PARTS....SEVEN再次重現

就是頭上的一把刀....斬盡多少怪獸

但脫下頭刀的SEVE....真是有點醜-_-

看我的七旋斬

我再斬....

斬、斬、斬

頭上的死光..兒時都不知

都是看銀河傳說外傳才知有...真失敗

後記:
SEVEN 對我來說都是回憶之選
但腰部的空隙都不可接受..但勝在PARTS搭救
入了SEVEN都想找回兒子ZERO一玩
但入普通版還是貝利亞銀河帝國版呢?
七旋斬碧鹹?
十卜樓主:71:
型:71:
英:D
帥:46:
靚:shy:
正:love:
我原本都諗住入幾隻舊咸超, 但係整係入左第1隻, 質素真係差D, 關節好快就玩鬆. 定價仲比一般SHF貴 :42:
關節好快就玩鬆. 定價仲比一般SHF貴

係啊,E個係列真係好快玩鬆,我隻梅比斯玩到軟奶奶......
tv版leo單體係無光線技能,要兩兄弟一齊先有光線技

ultra-act不是7號先出,之後先到leo咩?
回復 1# 一文字 支持~~~~~~七仔真係令人回味:handshake:
支持:71: 建議買普通版zero好了, 因為ultimate 唔可以換番做普通版:(
tv版leo單體係無光線技能,要兩兄弟一齊先有光線技

ultra-act不是7號先出,之後先到leo咩?
SHOCKER 發表於 20-7-2011 01:22 PM

因為先玩左leo 先再玩 seven:64:
七旋斬碧鹹?
十卜樓主
dennistoyS 發表於 20-7-2011 12:39 PM

佢重厲害佢碧鹹:73:

KGarnett 發表於 20-7-2011 12:39 PM

thx

係啊,E個係列真係好快玩鬆,我隻梅比斯玩到軟奶奶......
Mr.UM 發表於 20-7-2011 01:10 PM

我原本都諗住入幾隻舊咸超, 但係整係入左第1隻, 質素真係差D, 關節好快就玩鬆. 定價仲比一般SHF貴
insomniac 發表於 20-7-2011 12:49 PM

我都係玩得好小心:67:
回復  一文字 支持~~~~~~七仔真係令人回味
Somebody_Ex 發表於 20-7-2011 02:17 PM

seven真係好懷念:76:

支持 建議買普通版zero好了, 因為ultimate 唔可以換番做普通版
leah周 發表於 20-7-2011 02:31 PM

上次miss左 笨大sale
又要等有好價先入到:68: