Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] [給我一對翅膀] EVA 醒覺版

好正~~
可恨之前入左set山口, 冇左後追蘿白魂既動力
big9kan 發表於 20-7-2011 01:11

我都明, 但係唔想追成SET都應該入隻初號機同貳號機呢兩隻普通貨玩下, 好值得 :51:

貴到冇朋友
EvAnTiNg 發表於 20-7-2011 01:40

但係都算覺得值既, 我又係為左R魂先追返山口個武器SET.

之前都留意到大大D STAND 好靚, 好唔好以分享下邊度整/點得來?

Add marks for your great works!  

I haven't time to play with it at all..................... :5 ...
Douglas.M.Saint 發表於 20-7-2011 07:21

快D開啦德哥 :73:

好吸引嘅報告!搞到我心思思...
ba2784 發表於 20-7-2011 07:25

有心就要快入喇 :75:

陣個價未去到零號咁可怕既地部
靚物靚相好REPORT:71:
頭像被屏蔽
thx sharing {:3_137:}
正野:71:
又毒又正
頭像被屏蔽
very very good, I hav Sega TV set only..................hahahahahah
very very good, I hav Sega TV set only..................hahahahahah
dragoncorner 發表於 20-7-2011 10:09

有無使徒呀? 我諗而家想塭返都難, 又少product, 記得Sega 有張卡仔送
講開翅膀...當年的劇場補完版有一幕超型的六翅初號機降臨...
但一直都無六翅初號機的玩具,一堆九唔搭八的重塗特別版倒是不少...
頭像被屏蔽
Eva only jei, dun like 使徒 at that moment but not................:31:
Yes, hav a card every pack.
講開翅膀...當年的劇場補完版有一幕超型的六翅初號機降臨...
但一直都無六翅初號機的玩具,一堆九唔搭八的重 ...
隨感一亡魂 發表於 20-7-2011 10:25

唔講唔覺, 張開翅膀既凌波麗半身像反而見過, 不過係手辦黎, 唔識油, 係鋪頭睇下算
個分享正到沒人有:$:$:$
Thanks for the comparison :71:

I've only got the Spec version.... well it's taller & cheaper than robot spirit thus seemingly has higher perceived value than robot spirit (many c hing would be happier to buy robot spirit if it's not a web limited item).
Support:71:
robot魂剩係入左初號同2號機, 限定就咪搞我, 以eva既人氣都搞咁多限定真不爽
反而revoltech 100打後個d eva都入哂, 起碼平平地無限定:35:
我都有R瑰EVA01-02-00
係唔錯但敗北係個股關節,太核特
唔講唔覺, 張開翅膀既凌波麗半身像反而見過, 不過係手辦黎, 唔識油, 係鋪頭睇下算
insomniac 發表於 20-7-2011 10:28 AM

真可惜...
根據原普成隻都係黑色,得六隻翼同五官係螢光橙,霸氣十足:$
:71:really nice!!
support!!