Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[分享討論] 超級戰隊時間 - 百獸戰隊(100%完成)

百獸真係正,我到而家都仲收集緊~:58:

hk版仲有8盒9隻既限定銀版..唔知邊位ching有齊可以post吓?:77:
大c子其實而家都算好平...y記好多時都有人放..應該要快d補入呀樓主..
回復 30# warxv

的確係有熊貓..另外卸有隻灰熊..另有日版珍珠白c子..同埋青藍色揪獎版c子..都係神物

呢set限定版既珍藏點係..金屬parts同原裝沒有分別..真係好正
我的銀版犀牛
另外希望樓主唔好放棄呢條link..閒時再拍吓其他合體照再post吓...:77:因為百獸仲可以有好多組合的..真係百玩不厭
多謝大大分享
得閒真係買返套黎睇返先
請問甘多位知唔知邊到仲有牙吠騎士or紅猩單買?幾錢?仲有普通大象又有冇人知?
我想搵,以前細冇錢買,而家想搵番,ben大你知嗎?
請問甘多位知唔知邊到仲有牙吠騎士or紅猩單買?幾錢?仲有普通大象又有冇人知?
我想搵,以前細冇錢買,而 ...
7ing 發表於 20-7-2011 23:47

你好,可以試下在 廿WHO 搵,有時會有人放的

或者可到煙士 2/F,有幾間是賣懷舊戰隊玩的,可去找找
另外希望樓主唔好放棄呢條link..閒時再拍吓其他合體照再post吓...因為百獸仲可以有好多組合 ...
老文 發表於 18-7-2011 14:11

唔好意思老文兄

因百獸已番回精靈國(床下底),所以短時間內都更新唔到了

不過小弟是不會放棄的,多謝你的支持

而小弟亦會不日推出新戰隊POST,請多加留意

再一次謝謝
呢set限定版既珍藏點係..金屬parts同原裝沒有分別..真係好正
我的銀版犀牛
老文 發表於 18-7-2011 14:05

好靚(令)呀
回復 68# 7ing

代bid日本網幾好(如果之前一隻都未有既)(但要花多小小時間mon吓)..幾常一大堆2手放..計埋運費可能貴香港小小..但就會係日版
睇到我好熱血啊師兄!

昨日係屋企將衣櫃頂的玩具再執過位, 咁順便搵埋百獸隻大獅子出黎影相幫ben大大呢個咁正既post 補回部份相o

記得當時我買百獸時hk 仲未播放, 而japan 每出新野時基本上hk 都好快同好易搵到, 但唔知點解出大獅子時等左好耐同搵左好多地方都冇, 最係在懷古見到雖然個盒有d 爛同要成5舊水, 因為真係搵左好耐所以都即刻比錢帶佢返屋企o

我影d 相差過ben 大大果d好多, 請各大大勿怪 :64:

百獸真係正過之後d戰隊好多,d線條唔會一舊舊。
另外,好似有一隻特別版是熊貓樣的。