Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: catcat

[玩具報告] Toyscity UK Special Force Support Group -我的第三位英國佬

支持貓大!:71:

不過睇完覺得自己隻DIY好dry!:42:
回復  catcat
catcat大大, 小心條喉前方黑色部份果條帶, 幼到...., 我一開個飲咀蓋就斷咗  ...
ultramanwai 發表於 11-7-2011 03:37 PM

小弟都係鐘意玩兵有砌模型嘅樂趣,但方便程度更勝一籌。

小弟好彩,玩兵未試過係飲管出事,但耳機咪就十次出六七次事...
唔係丫...我一路都有用廣東話口語化留言o架...
只係當出post分享時,為方便台灣同內地朋友閱讀...
所以 ...
MAX 發表於 11-7-2011 03:44 PM

中午買Gary Oldman頭時又問多次老闆,有無SS手手,答案係得番小弟呢位英兵嘅手手簡...

老闆重話係立嘅,叫唔好買,我想講,其實我都知...
支持貓大!

不過睇完覺得自己隻DIY好dry!
常威 發表於 11-7-2011 04:18 PM

遲D咪有隻正正USMC玩囉?

咪咁啦,乖乖~
中午買Gary Oldman頭時又問多次老闆,有無SS手手,答案係得番小弟呢位英兵嘅手手簡...

老闆重 ...
catcat 發表於 11-7-2011 04:24 PM

我覺得其實用返肉手都OK...
睇返D真人相...原來好多英國佬都唔帶手套....
大大影片D相好正, 搞到我D粗影相唔好意思放出來, 哈哈,

入返正題, 呢隻真係幾好, 放大咗睇D配件都 ...
dogjumpjump 發表於 11-7-2011 04:14 PM

搞破壞玩舊化小弟就叻,至於重油,尤其是隻眼咁重要嘅部分,小弟無咩信心...

回復 33# catcat
catcat大大, 上年入咗對SS手, 黑底藍間, 但唔記得係邊盒的散件, 到宜家都未用到, 當時幾草入(五隻手指數得晒有凸), 你有冇興趣? 但請樓主及版主唔好誤會, 我唔係抄家(只想當冇買過就算).

注意~!
TD版規節錄"
有關設立買賣區
我們在此重申,Toysdaily將不會設有買賣區,因為會員之間的買賣超出了我們能管理的範圍以外,而過往亦曾出現會員自行發起的集體訂購不快事件。希望會員利用其他網上途徑去進行買賣交易。如任何會員在未經Toysdaily管理團隊同意下,利用討論區平臺以任何形式(包括pm)進行宣傳/訂購/交換/買賣等商業活動,我們會因應事件之嚴重性對會員作出處分。

詳細:
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-158323-1-1.html

MAX
回復  catcat
catcat大大, 上年入咗對SS手, 黑底藍間, 但唔記得係邊盒的散件, 到宜家都未用到, 當時 ...
ultramanwai 發表於 11-7-2011 07:13 PM

有心啦師兄,其實小弟重有對鐵線手連手套多左,不過唔捨得用姐。

況且爭咁d野至有借口比自己出去行街街架嗎~

在此謝過。:64:
唔係丫...我一路都有用廣東話口語化留言o架...
只係當出post分享時,為方便台灣同內地朋友閱讀...
所以 ...
另,有冇訂"戰鷹"呀?廠方發左包裝圖...應該就快出貨喇~~
MAX 發表於 11-7-2011 03:44 PM

小弟聽日可以羅隻光頭佬戰鷹啦,相信MAX大都差不多到手了。

不如影兩張相分享一下呀?見MAX大好耐無出軍事POST了....

小弟又例遲...
回復 39# catcat

咦,出嗱?
我未收到電話....聽日打去問吓先~
軍事野其實我一直有入,亦有自組新兵, 不過全部都係2戰野....
另外, 我仲遲...家中隻JILL同TRACKER PREDATOR都未得閒影相....:DD
回復  catcat

咦,出嗱?
我未收到電話....聽日打去問吓先~
軍事野其實我一直有入,亦有自組 ...
MAX 發表於 15-7-2011 03:56 AM

小弟好想睇 MAX 大大借圖說故事呀......:63:
小弟好想睇 MAX 大大借圖說故事呀......
$hiine 發表於 15-7-2011 12:46 PM

冇人肯借比我.....未借到....:56: