Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Toyscity UK Special Force Support Group -我的第三位英國佬

thx 分享介紹
對手套唔靚....換左佢啦~~!
再一次多謝樓上咁多師兄十卜!

:64:
我都買左, 其實唔錯只是對鞋比較差.
天馬流星拳 發表於 10-7-2011 12:38 PM

其實真係唔錯,外型簡潔有力,頭雕靚仔。

講咁多小問題算是愛之深恨之切吧。

亦希望其他師兄買之前做個參考。
好野呀貓大....
SS 個body 好d 定toycity 既好d 呀?
ilovetoys 發表於 10-7-2011 09:09 PM

唔使問係soldier story好d。

但ss素體要識少少改造技巧至用到ht頭,更用唔到新近出嘅headplay頭...

所以tc嘅ttl素體都仍然係有市場。
支持支持,貓貓兵人報告 "E支崩" 既呢
benbenben4213 發表於 10-7-2011 09:25 PM

多謝benben,希望快d引到大大入坑。

威威都訂左佢第一隻USMC美軍啦~
thx 分享介紹
對手套唔靚....換左佢啦~~!
MAX 發表於 11-7-2011 01:47 AM

換手係好提議,考慮過,太貴啦,小小一對手咁貴唔多值。

最大問題係,揀嚟揀去都仍然係TC/TTL手,最近無人拆SS手出嚟賣,揀唔啱。

OT. 哈,MAX大學左小弟直接打廣東話。:66:
個背包係水袋, 個條喉愛嚟飲水架.
catcat 發表於 10-7-2011 08:36 AM

catcat大大, 據我所知, 這款水袋條喉好似係由上方伸出的(在左右拉練仔上面都有個孔).再跟住條帶一路伸向胸前. 另外我會放D海棉入水袋裡面的下方, 看上去好像真的裝咗水咁, 同有立体感(打開兩邊拉練仔就見到個袋口). 有錯勿責 !
catcat大大, 據我所知, 這款水袋條喉好似係由上方伸出的(在左右拉練仔上面都有個孔).再跟住條帶一路伸向胸 ...
ultramanwai 發表於 11-7-2011 01:43 PM

師兄好建議!今晚照做!

又有理由玩下figure,一樂也。:73:
:71:catcat玩兵真有心機.........

乜連常大俠都比您毒咗:he:
回復 23# catcat

catcat大大, 小心條喉前方黑色部份果條帶, 幼到...., 我一開個飲咀蓋就斷咗 !
    玩兵人真係多樂趣架, 佩件多姿多彩, 又可以玩舊化, 有時為咗砌好D, 重要揾資料添.  賣兵人時又唔須要体埋包裝盒靚唔靚(重要直角), 玩得好爽 !
:handshake:入黎支持貓兄, 很詳細嘅報告:71:
OT. 哈,MAX大學左小弟直接打廣東話。
catcat 發表於 11-7-2011 08:54 AM

唔係丫...我一路都有用廣東話口語化留言o架...
只係當出post分享時,為方便台灣同內地朋友閱讀...
所以用返書面詞嘅白話文o者...仲有,同埋處理版務時都係..

另,有冇訂"戰鷹"呀?廠方發左包裝圖...應該就快出貨喇~~
個人期待中...:43:
catcat玩兵真有心機.........

乜連常大俠都比您毒咗
Warmblood 發表於 11-7-2011 02:59 PM

係呀!我做左金翅X佳鳥!:die:
頭像被屏蔽
唔係丫...我一路都有用廣東話口語化留言o架...
只係當出post分享時,為方便台灣同內地朋友閱讀...
所以 ...
MAX 發表於 11-7-2011 03:44 PM

訂左,送貨個間!小弟都好期待。

因為鐘意輕巧靚仔嘅軍人。

七月中,聽講。到時又要準備改頸。