Toysdaily 玩具日報

查看: 7146|回復: 15

[玩具報告] BM RAH RIDER OOO TATOBA [7.8新增玩評和改造]

新增玩具報告:
http://www.elljay-hobby-collection.com/2011/07/05/masked-rider-ooo-bm-rah/

本品最大問題,護膝全數錯誤,要再搞過(留意護膝位置和上下邊對接)

==================================================================================

剛接翻屋企用盒內卡紙快影一張。

唔知系咪我SAD貨,我只小腿位條綠邊和膝甲好似痴得唔多協調,膝甲向外、綠邊向內......
但我睇咗幾位版友的圖片都系咁∼∼∼∼

me too!!
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 8 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
細心睇下,原來只只都一樣,系痴咗了膝甲∼∼∼
條邊應對正膝甲的下邊,依家對了上邊..................
試過想撕開重痴,但原來呢次膠甲下有卡位轉過條褲的,除非作破壞性改造.........
原來的膝甲非常不順眼,而條褲內側又有卡位固定
無辦法,唯有除衫再貼過

mr.elljay 大大, 你都相真係好靚:71:
啊,呢個好簡單,只系背景盒圖,人人都影到
good shot!:71::71::71:
7.7頂樓新增圖
                                                                   .
我都有買呢隻OOO,質數如大樓主所講 - 中規中矩,無乜驚喜!
樓主D相令我有D衝動想換過部單反:71:
樓主D相令我有D衝動想換過部單反
Oldcat 發表於 8-7-2011 07:09 AM

我............一直都是用DC仔的,我都沒有單反
回復 11# mr.elljay

那一款,請pm:77:
panasonic LX3                                    .
影到同劇照一樣~~
佩服
:71:good post, thx!!