Toysdaily 玩具日報

查看: 24989|回復: 58

[新品消息] 來,將你的IPHONE變成個拉打變身器吧∼kidslogic:假面騎士Black iPhone4/4S殼

假面騎士Black iPhone4/4S殼. 立體浮雕,透明風車設計。動漫節發售

有黑日自然有銀月....重有元祖.....
到時睇下實物先:52:
想用但係無iphone:help:
只有艾瘋用家先可以擁有使用~~~~~我呢啲非艾瘋平民無福消受了~~~~:oh:
我要變古迦~~~ :63:
我要Faiz呀...:63:
遠睇誇啦啦...............................................
正但死都唔用I PHONE-.-
掂!'
想快d睇下實物!!!!!!
:73:PAD用家表示冇緣咯
...為何我看不出有"立體浮雕、透明風車"的...?:(
點裝係腰前面:help:
只有艾瘋用家先可以擁有使用~~~~~我呢啲非艾瘋平民無福消受了~~~~
Somebody_Ex 發表於 4-7-2012 01:51 AM

X2, 一直都沒食蘋果...:42:
我係腥鬆銀河用家:cool:
即係冇資格擁有變身腰帶:help:
Black is the first rider I  come to know of when I was young and also the only rider whom I remember it's Henshin Pose by heart (even after almost 20 years)!!
So glad I didn't switch over to Samsung hehehehhe