Toysdaily 玩具日報

查看: 6822|回復: 34

[新品消息] TFCLUB 原創 Exgraver (Scavenger)

如此夢幻神品好像没人發過:35:
**所有圖片轉自TFCLUB

跟據TFCLUB所說
出貨日子大約如下
Hercules (Devastator)
Exgraver (Scavenger) - July 2011
Heavy Labor (Long Haul) - September 2011
Structor (Scrapper) - November 2011
Dr. Crank (Hook) - December 2011
Neckbreaker (Bonecrusher) - March 2012
Mad Blender (Mixmaster) - April 2012

其他Hercules (Devastator) 的相

好像主版沒刊載過彩色照?:shy:
想買是想買啦, 可惜沒錢...
好像主版沒刊載過彩色照?
想買是想買啦, 可惜沒錢...
手榴蛋包飯 發表於 5-7-2011 04:16 PM

我已經訂了 Exgraver (Scavenger) :35:
我都托朋友系廣州訂左.但仲未見有來電.
我都托朋友系廣州訂左.但仲未見有來電.
山吹老師 發表於 5-7-2011 05:21 PM

佢話7月中下旬到貨
隻手都長過手掌,整體會否超過30cm?
$$$$.........:handshake:.......n where to order???
$$$$................n where to order???
galaxy-convoy 發表於 5-7-2011 05:33 PM

在圖補 search "TFCLUB" "Exgraver" 便找到:71:
在圖補 search "TFCLUB" "Exgraver" 便找到
tommy2leung 發表於 5-7-2011 05:36 PM

即係香港冇??......
弱弱的一問~
其實為什麼老變永遠只有同人才有那麼高質的呢~?
官方肯出的話應該也可以大賣吧~?
即係香港冇??......
brian 發表於 5-7-2011 06:05 PM

有3個方法
1, 問下人地寄唔寄香港, 再訂
2, 找代購
3, 問下信鵝一樓漫畫店對面果間有冇得訂
弱弱的一問~
其實為什麼老變永遠只有同人才有那麼高質的呢~?
官方肯出的話應該也可以大賣吧~?
deaiglex 發表於 5-7-2011 06:39 PM

很簡單
因為非官方的一般是不惜功本地做的
所以就算能量產也十分貴
而官方的一般是計清計楚要以最高價錢賣又要成本最低
所以不會做一些要碰運氣的產品
總共要成四金牛真係唔可以咁花錢法:!
很簡單
因為非官方的一般是不惜功本地做的
所以就算能量產也十分貴
而官方的一般是計清計楚要以最高 ...
tommy2leung 發表於 5-7-2011 07:47 PM

我還以為官方如果可以做到跟這相約時應該也是不會想地大賣呢....