Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Gretzky99

[分享討論] 各 位 入 坑 原 因 ?

本人本生係玩具同電影迷,勁鐘意star wars predator 同marvel d 野...
加上誤交損友(真係啼笑皆非XD)
俾佢 ...
jonathanchui 發表於 30-6-2011 04:39 PM

咁你個個損友,都係想你開心下,享受下JE~
我好多年前有玩過一輪兵人,去到hottoys出高跳低開個陣開始無玩,
但係最近因為身邊同事玩開講講吓自己 ...
woowoobb 發表於 30-6-2011 12:54 AM

我完全同你一樣. 又係今年唔覺意去o左一個大陸兵人網, 發現而家兵人可以出得咁仔細, 馬上"了"起返我條根. 跟住o黎o左呢度先發現HT出o既電影figure 咁靚, 好後悔冇入Batman....
半年入o左一隻兵人, 一隻 Black. 而家我等緊可能係我一隻HT o既1989's Batman.
覺得玩具之中佢最好玩, 最有欣賞價值, 好似合金魂都係一樣
不過真係好貴, 所以而家一定靚野先買
我係未入坑既,不過我估準備入啦.
我係marvel既超級fans,近依十年marvel係咁拍戲,真係頂佢唔...
其實我第一隻係thor,訂左ca,因為我之前細,冇咩錢,宜家就有小小多餘錢咪買囉
ht之後應該會出X-Men: First Class,Ghost Rider: Spirit of Vengeance,The Avengers同The Amazing Spider-Man既figure....我諗入硬<入坑同落會>...:75:

註:之後marvel仲有The Wolverine,Iron Man 3,Nick Fury,Deadpool,Ant-Man既戲
回復  harry01

我都是,我想好多玩HT MMS 概大大都是moviel lovers, 再加上鍾意玩玩具,所以就踏 ...
freelander77777 發表於 30-6-2011 09:37 AM

唔係"深坑同落會" 咩:DD
只因ROBOCOP......