Toysdaily 玩具日報

查看: 2751|回復: 13

[分享討論] 小弟 新手 報到 人生第一隻 12" 拉打

由主板比人毒完 shf   到 人形板比你地毒左 啦    (第一隻買新電定skull  都諗左好內)

12"  可以 去邊到 買到stand  同 display box ???比d 意見

我今晚 會開光 儀式
隻野有Stand 架啦
入得好, welcome to rider world:love:
一不離二, 樓主應該諗下邊到有地方放display櫃!
下隻就入埋Joker 啦
下一隻 一定係 新電   

冇得走

原來 有 STAND 既   !!!
Welcome to this family :64:
Kaman Rider? A long series of 12" Action figure!
welcome to 12'inch figure.
恭喜樓主買到好東西呢!
下一隻 一定係 新電   

冇得走

原來 有 STAND 既   !!!
ma930 發表於 27-6-2011 02:11 PM

MEDICOM個隻STAND,我超唔建議用在皮衫、膠衫公仔身上,呢隻STAND一D彈性都冇,只係用個硬膠圈頂住隻腳,放得耐會整花D皮衫,我畀佢整花過幾隻ULTRAMAN了

去12吋鋪買啦,揀D有個U型撐住個PATPAT個隻,唔會整花D公仔
不過呢D U型STAND弱點係做唔到太多動作,只係岩打直企
想玩狼D,超人玩具有魚骨STAND,點扭都得!不過當然貴D啦,要百幾蚊
好快入第二隻,Fang Joker!! :)
welcome to 12'inch figure
MEDICOM個隻STAND,我超唔建議用在皮衫、膠衫公仔身上,呢隻STAND一D彈性都冇,只係用個硬膠圈頂住隻腳 ...
Toro 發表於 27-6-2011 11:02 PM

STAND 推薦用EB個個
下隻就入埋Joker 啦
kmtang 發表於 27-6-2011 01:58 PM

呢隻截左甘耐...

到時現貨實貴....