Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.70~~~鴻上基金會的皇牌~~~Birth

因為行好似呢幾日先有貨出……
genji 發表於 26-6-2011 12:45 AM
有貨啦~~~genji 兄應該入咗手啦~~~~~:)

要打孖入
1隻伊達ver
1隻後藤ver(birthday)
攝影_基 發表於 26-6-2011 12:56 AM
大家都有呢個意思喎~~~~~~不過第二隻我都諗緊~~~~:78:
今日終於有貨到啦~~~bigjohn 兄真係無興趣~~~~
有咩問題呀 pein 兄~~~
Somebody_Ex 發表於 26-6-2011 09:20 PM

心口銀色位度有啲疑似膠水漬嘅嘢~~~:55:
回復 62# pein

心口好多都有花......
要睇真d
HAPPY BIRTHDAY~!!:77:
換左頭靚d wo...............
ronzero 發表於 26-6-2011 02:23 AM
紅眼靚過黑眼嘛~~~~~~~:35:
小弟今日都入左~~笨大今次真係幾有誠意,,唔錯
siu_jimmy 發表於 26-6-2011 10:49 PM
配件少咗~~~但質量高咗~~~:73:
等大貨到...xd
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 13 字節系統限制: 15 到 10000 字節
武器 set 限定....攪到唔多想入:oh:
扭蛋達造得不錯呢, 感覺造工比3蛋好~
可惜配件實在少得可憐, 這方面的誠意就不夠了. 就算不附贈那個桶, 好歹也附送drill arm啊...

QC方面, 話說我那隻的胸口也有少許花痕, 但不嚴重.
倒是確認了有好幾盒的紅眼睛位置印歪了...笨大你在攪啥....
心口銀色位度有啲疑似膠水漬嘅嘢~~~
pein 發表於 27-6-2011 11:25 AM
唔係好現眼嘛~~~~:(
回復  pein

心口好多都有花......
要睇真d
lhfsamuel 發表於 27-6-2011 11:33 AM
又唔係喎~~~比起影月同 blaster form~~~Birth 算好少啦~~~我睇咗好多盒都無咩事~~~:(
HAPPY BIRTHDAY~!!
sk9091 發表於 27-6-2011 12:01 PM
生日快樂~~~~~~~:DD
等大貨到...xd
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 13 字節系統限制: 15 到 10000 字節
p_lam0730 發表於 27-6-2011 02:50 PM
大貨到咗啦~~~~可以出手啦 p_lam 兄~~~~:)
武器 set 限定....攪到唔多想入
chal 發表於 27-6-2011 04:28 PM
淨 birth 都好好玩架~~~:77:
扭蛋達造得不錯呢, 感覺造工比3蛋好~
可惜配件實在少得可憐, 這方面的誠意就不夠了. 就算不附贈那個桶, 好 ...
手榴蛋包飯 發表於 27-6-2011 04:39 PM
THX 手榴兄支持~~~~:77:機器GE嘢有時校正晒都會有偏差~~~唔係好覺就算啦~~~~:68:
galaxyconvoy 發表於 27-6-2011 04:53 PM
THX galaxy 兄支持~~~~打幾隻字嘛~~~:DD

在此再多謝各曾支持本帖的朋友~~~呢個禮拜又有新魂限 SHF 到貨~~~睇黎大家都會好唔得閒~~~:)
頭像被屏蔽
每月必睇靚post:71:小弟今日先入,只剩下一些心口花油的,好慘呀!:63:
thx for sharing, great report!:71:
這隻birth太少配件了, 笨大真是又古惑又孤寒......:blame:
又比你毒到啦:blame:,some 大
唔知OCC個套claw set用在SHF birth上得唔得咧~?:78: