Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.70~~~鴻上基金會的皇牌~~~Birth

Some大好快手~~好價我應該會孖入~~:)
繼 Ride Vendor 部隊被 Greeed 殲滅後~~~鴻上基金會終於要派上旗下皇牌~~~生體強化裝甲服 Birth 去對抗 ...
Somebody_Ex 發表於 25-6-2011 10:55 AM

恭喜Some兄又搵到好o野:77:

自己暫時未觀賞W & ooo,上星期自己才一次過煲晒Decade連電影

但睇Birth做型好似宇宙刑事 + 電腦警察:58:

另外終於搵齊兩兄弟:34:  七.一假才為他們拍寫真

RX & ShadowMoon.jpg
咩話,金屬腳:43:
十ト:71:
可能因為要裝CLAW Set,Birth先用金屬腳 :80:
可能要好耐先見番金屬腳:79:
大大呢隻野麻麻地咋.:45:
好少手件-3-
不過把槍幾好玩咁
恭喜some大, 又要"開工啦":x
好靓...我都等紧birth的归来~~~~哈哈
chocolate8909 發表於 25-6-2011 11:11 AM
呢兩日應該好多度都有貨啦~~~:77:

腰帶位如果可以開合或者替換就更完美
阿修羅大帝 發表於 25-6-2011 11:12 AM
呢個可以用換件做到~~~不過笨大無畀到~~~亦好似無咩需要咁喎~~~:44:
我覺得一半綠色一半銀色個啲波勁令~~頭手腳身都有~~
cliff_tangc 發表於 25-6-2011 11:17 AM
全身啲 capsule 真係好靚~~~:51:
紅色眼如果複埋就完美~~!!!
cliff_tangc 發表於 25-6-2011 11:19 AM
就咁透明紅應該難唔到笨大~~~但我諗係紅色啲眼尾紋有製作問題~~~所以用絲印代替~~~:67:
nice sharing!!!!!
happy birth day
msz006_ver.ka 發表於 25-6-2011 11:26 AM
THX msz006 兄支持~~~:77:
睇來Birth又挽回SHF唔少面子
不過我個人都係等埋隻Claws先...
F.S.飛煞 發表於 25-6-2011 11:28 AM
等埋 CLAWs 一齊買真係有排玩~~~:61:
有返金屬腳:@...
看來QC君錯..:58:some大always快手:71:
我有occ就夠了:67:
雞蛋裡挑下骨頭先: 配件好似好少~! 腰帶應該付個"扭蛋"合番埋的狀態~!

btw, good report, some大:71:
雞蛋裡挑下骨頭先: 配件好似好少~! 腰帶應該付個"扭蛋"合番埋的狀態~!

btw, good report, some大
leah周 發表於 25-6-2011 02:19 PM

唔係好似好少,直情係少~~~~:DD
得2對手+1把鎗~   

BTW,我覺得BRITH唔錯~
可動性好高~
唯一唔係咁好就係條頸長左DD~