Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.70~~~鴻上基金會的皇牌~~~Birth

唔知點解尋日未有行貨~~~今日大家可以再出去睇睇呀~~~
Somebody_Ex 發表於 25-6-2011 11:10 AM

今日好似仍未有噃......:oh:
可幸的是我對扭蛋巴士沒多大興趣...:!
我唔知係咪中咗sad貨~~~:55:
卜左la~:$:D
Happy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!
十卜some大, :71:
今次如果眼部係透明複眼, 真係會好一些, 但笨大出返兩個頭就算佢數啦, :67:
另外比例今次OOO都得好, 但加埋限定set真係唔講得笑....:26:
雞蛋裡挑下骨頭先: 配件好似好少~! 腰帶應該付個"扭蛋"合番埋的狀態~!

btw, good report, some大
leah周 發表於 25-6-2011 02:19 PM
THX leah 周兄支持先~~~:) 你呢兩個挑骨頭 point 確係一矢中的~~~:DD
唔係好似好少,直情係少~~~~
得2對手+1把鎗~   

BTW,我覺得BRITH唔錯~
可動性好高~
唯一唔係 ...
genji 發表於 25-6-2011 02:24 PM
頸長咗少少唔怕啦~~~上咗 CLAW System 可能會無咁覺眼呢~~~:DD
好想買埋佢, 但要留地方放OOO ...Orz
yuichiw 發表於 25-6-2011 03:00 PM
Birth 唔錯架~~~有地方可以考慮呀~~~:)
支持some大靚相
calvines1995 發表於 25-6-2011 03:43 PM
THX calvines 兄支持~~~:77:
而家啲行貨SHF 動不動都成二百幾,飛機貨仲去到二百尾,都係等等先好啲!
buzz 發表於 25-6-2011 04:05 PM
個價可以時光倒流去返二魚內就好啦~~~:79:
Subalashi

琴晚都入左水版

今日行mk見好少地方有birth

support some大 subalashi的post XD
KiraYamato0621 發表於 25-6-2011 08:12 PM
THX Kira 兄支持~~~今次又唔知點解無咩行貨咁~~~:(
個價可以時光倒流去返二魚內就好啦~~~
THX Kira 兄支持~~~今次又唔知點解無咩行貨咁~~~
Somebody_Ex 發表於 26-6-2011 12:36 AM

因為行好似呢幾日先有貨出……:26:

要打孖入:love:
1隻伊達ver
1隻後藤ver(birthday):DD
換左頭靚d wo...............
每逢有新shf出, some大就要開工出post啦。況且呢句係伊達明既口頭禪
big9kan 發表於 25-6-2011 08:35 PM
原來係咁~~~明白了~~~:DD

腳板又用返舊關節
cchong420 發表於 25-6-2011 09:08 PM
可能考慮到要同好多嘢合體~~~特登整重啲隻公仔~~~:66:
我因為佢要入番shf呢個坑喇
一舊仔 發表於 25-6-2011 09:36 PM
一舊兄今日係咪入咗手啦~~~:77:
支持Some大∼
btw...我隻Birth既QC不太好的說,而且還捱了貴價T^T
Fishy 發表於 25-6-2011 09:45 PM
THX fishy 兄支持~~~:)呢隻都中 sad 貨~~~:68:
今日好似仍未有噃......
可幸的是我對扭蛋巴士沒多大興趣...
bigjohn2hk 發表於 25-6-2011 09:47 PM
今日終於有貨到啦~~~bigjohn 兄真係無興趣~~~~:Q
我唔知係咪中咗sad貨~~~
pein 發表於 25-6-2011 10:39 PM
有咩問題呀 pein 兄~~~:?
卜左la~
Happy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!
怪物et 發表於 25-6-2011 10:46 PM
THX 怪物兄支持~~~~:)
十卜some大,
今次如果眼部係透明複眼, 真係會好一些, 但笨大出返兩個頭就算佢數啦,
另外比例今 ...
virtualman 發表於 25-6-2011 11:56 PM
THX virtrualman 兄支持~~~~:) CLAWs Set 係魂限已經預咗~~~期待合體後GE氣勢~~~:handshake:
小弟今日都入左~~笨大今次真係幾有誠意,,唔錯:71: