Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 期待已久 , 2011 新拉打 Fourze

鍾意天地雙龍的人係咪應該都鐘意呢隻?
takeshi 發表於 28/6/2011 12:41

I like 天地雙龍, but I don't like this stupid design.
回復 225# genesicgaogaiga

i love the words of\
2011 is really a stunning year:

1st FOURZ
2nd Gundam Age

All are stunning and unbelievable design. BANDAI, You are great!!!

認同﹗oh no!!!
我頭一時間諗起米茲連.....
另外,PS3係咪比左好多錢廣告費呢?

又一次挑戰我接受極限!!!!:angry:
路過 :36:
笨呆 / 東映成日都諗住兒童向, 想係各類少兒產品度大賺, 但係佢地其實有冇做過 market research, 或者根本 (或是佢地覺得嘅) 事實係, 班細路根本唔會理出場超人係乜形象 (只要唔好似 Kiva / 月騎咁嘅吸血鬼), 只要似出奇蛋, 一次過滿足哂 N 個願望就可以? :45:
會唔會係DX呢?:58:
d pose 好似係邊到見過咁?:p

d pose 好似係邊到見過咁?
攝影_基 發表於 30-6-2011 07:30 PM

「我既火箭是衝破天際的火箭!」:p
會唔會係DX呢?
攝影_基 發表於 30-6-2011 05:45 PM

佢SET左個比達頭!!!:x

條BELT好似有幾個紅色掣, 即係變身要慢慢「啪掣」?~~
I like 天地雙龍, but I don't like this stupid design.
genesicgaogaiga 發表於 29-6-2011 01:48 PM

:shy:

會唔會係DX呢?
攝影_基 發表於 30-6-2011 05:45 PM

多數係..因望落好流下..:DD..其實近年rider好多人間體變身時都係用DX size..

今次又係新編劇..可能有W的驚喜..我仍然有寄望~

甘ge design 佢故事最好玩盡d..吾係就:70:
:56:希望第2騎士會型d啦,或者女角靚d啦,唔係真係唔想睇喎..........
takeshi 發表於 1-7-2011 10:41 AM

青春學園DRAMA~~~ :50:

不過怪人設計係麻宮騎亞, 有D期待~~ :36:
曾幾何時又話拉打XX週年要回歸原點(唔計THE FIRST/NEXT)....點知都係脫離唔到現實(市場向)....仲越來越 ...
heewing 發表於 25-6-2011 01:20 PM

佢想雙線發展麻
本來批復刻系的設計都幾正....
但結果畀D垃圾劇情玩死左~~