Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 期待已久 , 2011 新拉打 Fourze

GOOD JOB, 留返D 錢買其他玩具..^^"THANK YOU BANDAI~
睇下最下果到...ooo同佢對比起黎..
我依加覺得ooo真係好型
頭像被屏蔽
天地雙龍嘅天龍俠is a lot better than him.............................:72::70::50::Q:no::@
О口ΔX ,火箭尤魚,想點啊...:72:
重樣衰過電王!

13 字節系統限制: 15 到 10000 字節
嘩!睇完呢個look後真係俾佢嚇一跳,然後得淡笑!唔通Bandai想向天龍俠致敬?如果係嘅話喺呢套 ...
buzz 發表於 22-6-2011 07:08 PM

宇宙開發嗎...除了天龍俠之外我仲諗起 super 1
一蟹不如一蟹

幾時先出番RX呢類經典..
verywai 發表於 22-6-2011 05:26 PM

n年後Fourze都會變成經典

樣衰方面:x
p.s.希望有其他form會靚d
      好似ooo既combo咁:78:
繼barcode 人又一力作:66:
真係一代不如一代...再係咁...就真係石森章太郎死左都彈返起身呀...(都好喎~:66:)
攪什麼?這是幪面超人定係魷魚怪人,還是死神博士的兄弟?

大大們,不如集體承諾罷買一年?!
看到這個造型~我只能說東映幹的太好了~~~~GOOD!!!!!!!!!
我的荷包終於可以休息了~~~~開心開心~拜託就這麼一直醜下去吧~~

我剩係會買shf算嘞、將損失減到最低
今次呢隻係天地相龍隻天龍俠黎架,W就係電腦奇俠,000就係鷹猿豹
仲有次rider呢,W就係Accel = A,000就係Birth =B
今次仲唔係地龍俠,地龍俠本身係車...次rider 唔通係Car???
照咁睇下隻rider 有可能係小路寶、大鐵人.......
不過下隻係代表5,五勇士機會好大
7就應該係大鐵人,因為係one seven 。9可能係009都未定
以上都係估估下